wojtekmarchewka Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 5 minut temu, Grzegorz B napisał: Nie wiem co się stało? Wczoraj zgłosiłem prośbę o odblokowanie bootloadera. Dzisiaj otrzymałem zgodę i przeszedłem do punktu powiązania konta i zauważyłem że jestem zalogowany do innego konta. Kiedy zgłosiłem się o odblokowanie bootloadera pokazywało że mam konto o nr 605004943, natomiast od dzisiaj w telefonie pokazuje że jestem zalogowany do innego konta którego nie zakładałem o zupełnie innym nr. Oprócz tego dla tego drugiego konta wyskakuje żądanie dodania nr pomocniczego oraz błąd synchronizacji. Z tego drugiego konta nie mogę się wylogować aby się zalogować na konto z którego wystąpiłem o zgodę. Co mam zrobić? Gdzie kupiony telefon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz B Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 (edited) w Polsce, ale chyba bez żadnych modyfikacji pozaproducenckich Edited October 17, 2017 by Grzegorz B Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekmarchewka Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 (edited) Być może modyfikacje jednak były, sklep lub osoba mogła próbować odblokować bootloadera, wpisała dane do konta. Jednak nie wylogowała się oraz ze strony Miui nie usunęła urządzenia. Po przywróceniu ustawień fabrycznych telefon dalej jest podpięty pod jego konto, musisz uzyskać hasło wylogować się z poziomu telefonu, oraz on lub Ty usunąć urządzenie ze strony http s://i.mi.com Edited October 17, 2017 by wojtekmarchewka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz B Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 (edited) 42 minuty temu, wojtekmarchewka napisał: Po przywróceniu ustawień fabrycznych telefon dalej jest podpięty pod jego konto, musisz uzyskać hasło wylogować się z poziomu telefonu, udało mi się przywrócić konto - dzięki Edited October 17, 2017 by Grzegorz B Link to comment Share on other sites More sharing options...
pl_shibby Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 (edited) . Edited October 18, 2017 by pl_shibby problem już rozwiązany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dworak21 Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 A u mnie jest problem skorzystałem z konta na którym oblokowałem kilka telefonów to przy próbie obdlokowania bootloadera pokazuję ze mam czekać 257 h a z drugiego konta 320 h jak rozwiązać ten problem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemek74 Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 Ja mam to samo wczoraj chciałem odblokować i muszę czekać 359 godzin przy xiaomi redmi note 3 pro mogłem od razu odblokowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
dworak21 Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 wie ktoś czego to jest wina próbowałem juz na kilku kontach z odblokowanym bootloaderem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Nie jest to niczyja wina, po prostu Xiaomi wprowadziło kolejne ograniczenie czasowe. Musicie cierpliwie czekać i po upłynięciu określonego czasu bez problemu odblokujecie bootloader. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts