Jump to content

Jak sprawdzić czy mam oryginalny system czy hakowaną podróbkę?

willlow

Recommended Posts

5 minut temu, Grzegorz B napisał:

Nie wiem co się stało? Wczoraj zgłosiłem prośbę o odblokowanie bootloadera. Dzisiaj otrzymałem zgodę i przeszedłem do punktu powiązania konta i zauważyłem że jestem zalogowany do innego konta.  Kiedy zgłosiłem się o odblokowanie bootloadera pokazywało że mam konto o nr 605004943, natomiast od dzisiaj w telefonie pokazuje że jestem zalogowany do innego konta którego nie zakładałem o zupełnie innym nr. Oprócz tego dla tego drugiego konta wyskakuje żądanie dodania nr pomocniczego oraz błąd synchronizacji. Z tego drugiego konta nie mogę się wylogować aby się zalogować na konto z którego wystąpiłem o zgodę.   Co mam zrobić?

Gdzie kupiony telefon? 

Być może modyfikacje jednak były, sklep lub osoba mogła próbować odblokować bootloadera, wpisała dane do konta. Jednak nie wylogowała się oraz ze strony Miui nie usunęła urządzenia. Po przywróceniu ustawień fabrycznych telefon dalej jest podpięty pod jego konto, musisz uzyskać hasło wylogować się z poziomu telefonu, oraz on lub Ty usunąć urządzenie ze strony http s://i.mi.com

Edited by wojtekmarchewka

42 minuty temu, wojtekmarchewka napisał:

Po przywróceniu ustawień fabrycznych telefon dalej jest podpięty pod jego konto, musisz uzyskać hasło wylogować się z poziomu telefonu, 

udało mi się przywrócić konto - dzięki

Edited by Grzegorz B

• 1 month later...
  • 3 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...