Dobble Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 Heyo, kupiłem w styczniu Xiaomi mi5 w banggoodzie. Od kilku dni mam problem z dotykiem. Mianowicie telefon czasami zaczyna wariować i automatycznie sam wybiera różne losowe foldery, pliki - nie wiem jak to do końca opisać. Chciałbym telefon odesłać na gwarancję ale mam pewne obawy. Kiedyś telefon mi upadł i w jednym miejscu zrobiła się milimetrowa szczelina między ekranem a ramką (jakby ta ramka delikatnie się odkleiła) plus do tego 2 małe ryski. Moje pytanie, czy jest sens wysyłać telefon na gwarancję? Czy od razu odpiszą, że jest to uszkodzenie mechaniczne i nie naprawiają telefonu w ramach gwarancji? Jeśli tak się stanie to gdzie proponujecie wymienić LCD? Pisałem w tej sprawie do micenter i niestety ale nie maja na stanie LCD. Z góry dziękuje za odpowiedź.
radier Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 Przy takich uszkodzeniach to na gwarancje nie licz.
Dobble Opublikowano 29 Września 2017 Autor Opublikowano 29 Września 2017 No dobrze w takim razie gdzie proponujecie wymienić ekran lcd?
mrosi Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 4 minuty temu, Dobble napisał: No dobrze w takim razie gdzie proponujecie wymienić ekran lcd? Zgłoś się do @Acida.
Acid Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 Ja nie mam niestety. Z MI5 już jest problem z dostaniem dobrych LCD. Można z allegro OEMy ale są kiepskie i pękają.
Dobble Opublikowano 29 Września 2017 Autor Opublikowano 29 Września 2017 Cholera no to jestem w kropce :/
Gość Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 35 minut temu, Dobble napisał: No dobrze w takim razie gdzie proponujecie wymienić ekran lcd? Jesli Acid nie ma pisz do @Zexon72
Dobble Opublikowano 29 Września 2017 Autor Opublikowano 29 Września 2017 2 minuty temu, IT4Geeks.Polska napisał: Jesli Acid nie ma pisz do @Zexon72 Tak tylko niestety ostatni raz był dostępny na forum 18 września. A jak bym im ten telefon odesłał i powiedzmy by go nie przyjęli na gwarancję z powodu uszkodzeń mechanicznych ale bym im napisał żeby wymienili (na mój koszt) mimo wszystko to chyba oni by mieli taki wyświetlacz no nie?
kamiljuras1900 Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 Tak tylko niestety ostatni raz był dostępny na forum 18 września. A jak bym im ten telefon odesłał i powiedzmy by go nie przyjęli na gwarancję z powodu uszkodzeń mechanicznych ale bym im napisał żeby wymienili (na mój koszt) mimo wszystko to chyba oni by mieli taki wyświetlacz no nie? Pewnie tak ale mogę Ci cenę taka walnąć że lepiej kupić nowy. Mojej dziewczynie w asusie sam pękł ekran, w serwisie stwierdzili uszkodzenie mechaniczne nie podlega gwarancji. Mogą to zrobić za 450 zł gdzie nowy telefon kupiła za 399 zl
Gość Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 18 godzin temu, Dobble napisał: Tak tylko niestety ostatni raz był dostępny na forum 18 września. Pisz tu www.mi.4xm.pl
Rekomendowane odpowiedzi