Yamnick Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 (edytowane) Wersja MIUI i posiadany smartfon: KXDCNBE17.0 MI3 WCDMAOpis znalezionego błędu / problemu: Nie dzialaja powiadomienia led (SMS, mail, telefon) - zadneDodatkowe informacje Jak wyzej. Acid - jesli w najnowszym dev diodki dzialaja to moze dalo by sie wyciagnac to co za nie odpowiada i podmienic w MIUI Polska stable, hmmm ?? BTW - na forum ENG dostalem linka https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflow&hl=en Chyba nie o taki support mi chodzilo... Edytowane 29 Czerwca 2014 przez Yamnick
theSAINT Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Mi powiadomienia o emailu działają, nie działa normalne powiadomienie i sms
Acid Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Nic się nie da podmienić. Bug po raz kolejny zglosilismy : http://www.miui.com/thread-1831347-1-1.html
Acid Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Wychodzi na to, ze jednak działają powiadomienia. Trzeba przestawić kolor w opcjach na inny i potem na poprzedni i zadzwonić. Dioda zapali się po ok minucie. btw: to i tak nic. Tak miałem kiedyś na BB9700: Eh... wspomnienia z BB To tylko pokaz możliwości ale niech ktoś mi pokaże androida co tak robi. Po dziś dzień bym uzywał BB gdyby były szybkie i miały lepsze wsparcie z aplikacjami.
Yamnick Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Opublikowano 1 Lipca 2014 Acid - ok, dokladnie sprawdzilem. BYC MOZE powiadomienia dzialaja ale randomowo... Powiadomienie mail/sms NIE ZADZIALA jesli mam wlaczony/wybudzony tele, tak ? Chyba tez LED przestaje blyskac jak odblokuje telefon odslaniajac czujnik w momencie checi odebrania przychodzacego polaczenia. Pytanie w takim razie: KIEDY powinno wlaczyc/wylaczyc sie powiadomienie LED przy SMS/Mailu/telefonie i jak dlugo LED blyska ?
Acid Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 No led się pojawia jeśli dostajesz wiadomości przy wyłączonym ekranie. To raczej oczywiste. Dziala tak długo póki nie przeczytasz wiadomości (chyba)
Yamnick Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Opublikowano 1 Lipca 2014 No to u mnie na pewno jest cos nie tak. Dajmy na to dostaje w nocy maile. Rano led nie sygnalizuje nic.
ZduneX25 Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Te światełka z BB to nic przy Motoroli E398/E1 Co do Mi3 to już od dawna led działa jak chce, już nie pamiętam kiedy mogłem na nim polegać świeci chyba tylko w momencie połączenia. Ja sobie ustawiłem przypomnienia o nieodebranym sms/połączeniu i telefon wibruje co 5 minut.
Edek Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Ja sobie ustawiłem przypomnienia o nieodebranym sms/połączeniu i telefon wibruje co 5 minut. A gdzie tego szukać?
ZduneX25 Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 W ustawieniach aplikacji sms i telefon. 1
Rekomendowane odpowiedzi