Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś może pomysł dlaczego telefon nie może złapać połączenia z internetem codziennie rano?

Restart telefonu pomaga, po restarcie mogę normalnie włączyć dane komórkowe. Wcześniej miałem tak samo z MI3. Moja sieć to Orange, MIUI 7.3.9.

Dzięki za wszelkie sugestie.

• mrosi zmienił(a) tytuł na Brak połączenia z internetem
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziwne , że po restarcie działa . To wskazuje na poprawne ustawienia apn . Zamiast restartu włącz i wyłącz tryb samolotowy . A pierwsze co bym zrobił to flash na czysto najnowszego romu lub chociażby aktualizacji 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ustawienia sieci są poprawne, nie pomaga włączenie i wyłączenie trybu samolotowego, instalacja nowego softu też raczej nic nie da bo miałem to samo na MI3. Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?

Opublikowano

ja mam dwie karty orange (w tym jedna stara z 3G od nju mobile), żona ma orange (jedna od nju mobile w miarę nowa), po zmianie z nju na orange nawet nam kart nie zmienili i wszystkie działają jak złoto na MI5 i MI5S

Opublikowano
3 godziny temu, bergmen napisał:

ja mam dwie karty orange (w tym jedna stara z 3G od nju mobile), żona ma orange (jedna od nju mobile w miarę nowa), po zmianie z nju na orange nawet nam kart nie zmienili i wszystkie działają jak złoto na MI5 i MI5S

a po co mi ta informacja?

Opublikowano (edytowane)

Po to,  że może byś sam doszedł do tego że twoja karta ma problem z logowaniem do sieci. I to jest wina karty a nie telefonów. 

Chyba że jakoś dziwnie ustawiasz oszczędzanie energii. Ale to tylko Ty możesz wiedzieć.

Albo wyłączasz transfer danych na noc i rano nie włączasz :D

Edytowane przez bergmen
  • Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...