Skocz do zawartości
  • 0

Problem z MI Unlock

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Witajcie,

taki problem, o dziwo nie widzę aby był poruszany.

Uruchamiam miunlock aby odblokować/ sprawdzić status i za każdymrazem mam network error.

Czytałem iż  zwykle pomaga połączenie poprzez vpn. Próbowałem hotspot shield vpn ale na darmowym koncie łączy przez usa a to nie pomaga. Próbowałem przez sieci komórkowe, to samo. Jak Wy sobie z tym poradziliście??

[Aktualizacja]

Jestem o krok dalej lecz... tym razem program twierdzi że "Your device isn't supported by mi unlock"- mi5s na pewno jest "supported"- czy to się zmieni gdy otrzymam zgodę czy dalej coś robię źle??

Edytowane przez juhass
Zmiana statusu

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Trochę mało informacji tutaj dałeś według mnie.  tzn.  gdzie tel był kupiony?

ustawienia > informacje o tel >  wersja MIUI  

Jaka masz wersje MIUI ?

Naciskaj na wersje MIUI aż będzie pisało że jesteś programistą. 

ustawiania > system i urządzenie > dodatkowe ustawienia >  opcje programistyczne >  stan odblokowania MI 

co tam pisze?

• 0
Opublikowano

W tym miejscu mam napisane że telefon jest zablokowany. Klikam dodaj konto i urządzenie, mam komunikat "połącz z siecią i spróbuj ponownie". Niezależnie czy łączę przez wifi czy przez 4g.. Mógłbym żyć z tym miui gdyby jeszcze działało nfc.. 

Wersja moja to 8.2.1.0

• 0
Opublikowano

Witam, mam ten sam problem, mam MIUI Global 8.2 | Stabilna 8.2.2.0  i w momencie kiedy chce sparowac konto w opcjach programistycznych wyrzuca błąd połączenia z siecią, jakies pomysly?

• 0
Opublikowano

Cześć

Posiadam globala stable i również dostaje komunikat o braku połączenia z siecią przy próbie odblokowania telefonu. Miał ktoś podobny problem?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...