Skocz do zawartości
  • 0

Animacje menu

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Panowie czy jest możliwość włączenia w v5 takich animacji w menu jak na tym filmiku w 36sek-40sek?

Gdzie tego szukać?

Czytałem gdzieś,że można przyspieszyć animacje!W jaki sposób?

Dziękuję i pozdrawiam

Edytowane przez tomasov

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)

Masz opcję która nazywa się "skala długości animacji" możesz się tym pobawić opcja ta znajduje się w "opcjach programistycznych" gdy ta zakładka jest niewidoczna to musisz kilka razy kliknąć w "wersję Android" w zakładce "Informację o telefonie"

Chociaż próbowałem zmieniać ale takich efektów nie udało mi się uzyskać, np odtwarzacz muzyki z długością utworu w okręgu

Edytowane przez lucas7911
  • 0
Opublikowano

Mi się wydaje, ze to bardziej "efekty specjalne" związane z samym filmem a nie możliwościami systemu. Przynajmniej tak to odebrałem oglądając ten film

• 0
Opublikowano

To na pewno też ale można zauważyć pewne animacje których nie ma w MIUI tak jak już pisałem

Odtwarzacz muzyki efekt w okręgu - 0.22

Kontakty - 0.36

Zegar - 0.51

Minutnik - 1.04

Bardzo fajnie to wygląda

• 0
Opublikowano

To na pewno też ale można zauważyć pewne animacje których nie ma w MIUI tak jak już pisałem

Odtwarzacz muzyki efekt w okręgu - 0.22

Kontakty - 0.36

Zegar - 0.51

Minutnik - 1.04

Bardzo fajnie to wygląda

Powiem tak... Ta animacja odtwarzacza muzyki jest w MIUI, wystarczy przeciągnąć palec z ikony odtwarzacza piosenek w dół, a co do tego minutnika to też to jest ;)

• 0
Opublikowano

Faktycznie co do odtwarzacza to miałem ikonę wraz z innymi w folderze i trudno było przejechać po niej palcem. A co do minutnika to mam zwykłe cyfry a nie odliczający zegar w okręgu, stoper tak, minutnik nie

post-2083-0-91330900-1399756593_thumb.pn

• 0
Opublikowano

Tak się przyglądam tej dyskusji i sobie ustawiam ale mam pytanie. Przy przesuwaniu pulpitów te ikonki też tak ładnie się Wam układają, jeden rząd za drugim? Bo u mnie wszystkie naraz.

Tylko ja mam tutaj THL W200? ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...