Sylwester Nowaczyk Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 Jeszcze jedno..Jak włączyć kod QR w zegarku by go zsynchronizować? Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwester Nowaczyk Posted May 3, 2018 Share Posted May 3, 2018 Jeszcze jedno..Jak włączyć kod QR w zegarku by go zsynchronizować? Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu TapatalkaOk, zrobiłem to poprzez komendę nr 7 w programie Tools For Amazfit Pace.Mimo wszystko ciekawi mnie, czemu nie można zrobić tego z poziomu zegarka Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamale78 Posted June 22, 2018 Share Posted June 22, 2018 Witam. posiadam amazfit w wersji amerykańskiej, i raczej nie mam ochoty bawić się z rootami/bootloaderami (raz ucegliłem tak telefon za 1500zł. więc sami rozumiecie...) chodzi mi o dogranie samej apki: mihome. Jakiś prosty sposób bez ceregieli z rootem itd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts