Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W cytowanych postach przy autorze pokazuje avatar, szkoda że zawsze to jest mój avatar ;p Źle się trochę czyta przez to.

Mowa o tapatalku.

Wysłane z mojego Galaxy Nexus przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Coś chyba nie tak z wyszukiwarką - na wyszukanie "intelli3g" nic nie znajduję, a jest taki post http://miuipolska.pl/forum/topic/2301-szybkie-prze%C5%82%C4%85czanie-mi%C4%99dzy-2g3g-na-toggle-bar/?hl=prze%C5%82%C4%85czanie

i odnośnik z tego wątku do http://miuipolska.pl/forum/topic1166.html nie znajduję wpisu, a właśnie potrzebuję go  :mad: 

Dodam, że inne linki tez kuleją np. z wyszukiwarki wskazuję na to http://miuipolska.pl/forum/index.php?app=members&module=messaging&section=view&do=showConversation&topicID=4245#msg4257

i nie ma?

Edytowane przez elbi
Opublikowano

Opcja "Nowe posty" nie pokrywa się z okienkiem po prawej stronie "Najnowsze tematy", pierwsza opcja pokazuje mi z reguły tylko 2 tematy co chyba nie jest prawdą, aby przez cały dzień ktoś napisał tylko 2 posty.

Brakuje pozycji jak było w starym:

• Wątki bez odpowiedziNieprzeczytane postyNowe postyAktywne wątki
Opublikowano

Zależy jak masz skonfigurowane filtry z lewej strony.

Nieczytana wiadomość / Nowe posty od ostatniej wizyty

Inne można w ogóle odznaczyć, wtedy będzie większy zakres. Albo też zaznaczamy, wątki, w których uczestniczyliśmy.

Opublikowano

Ah, czyli nie myślisz o zamknięciu całego sidebara, lecz o odstępie wewnątrz.

Jest on, ponieważ korzystasz z AdBlocka, a w tym miejscu znajduje się reklama.

Opublikowano (edytowane)

OK dzięki dziury już się pozbyłem ;), AdBlocka mam choć ciekawe bo mam ustawione, że na forum miał nie blokować więc jakaś inna blokada musiała mi tą reklamę wyłapać :)

A można całkowicie wyłączyć sidebara ??? bo prócz zwinięcia okienek to jakby nie było on dalej jest :D

Edytowane przez Renegade
Opublikowano

Jeżeli komuś nie podoba się styl nowego forum może go zmienić klikając "zmień styl" na samym dole strony.

Po zmianie  z "Haze 3.4.6" na "IP.Board" pokaże nam się piękne forum w niebieskim stylu :)

Jedyny minus: u mnie nie wyświetla awatarów.

post-1745-0-67763300-1398204539_thumb.jp

ps. ja zostaje przy "starym nowym" ;)

Opublikowano (edytowane)

Ankiety są bardzo nieczytelne (kolor)... ciekawe jak słupki wyglądają skierowane do góry

Da się wyłączy belke z telefonem troche mnie irytuje:

Clipboard01.jpg?lgfp=3000

Edytowane przez sibul
Opublikowano (edytowane)

Chodzi o to, że ta belka zajmuje dużo miejsca, i zmiana tapety tego nie zmieni. Też jestem za opcją pozwalającą na wyłączenie tej belki, i tej niebieskawo-szarej pod nią też.

Edytowane przez StrangeFruit
Opublikowano

Ja np. nie wiem jak zrobić, że jak wchodzę do danego tematu, to by mnie pokierował na ostatni napisany post, zawsze wchodzę na pierwszy ze strony i muszę jeździć na sam dół :)

Opublikowano

Możesz kliknąć w ikonkę dymka w lewym górnym rogu (albo w "nowe posty" na największej belce), wyświetli Ci nieprzeczytane posty. klikasz w kropę po lewej stronie tematu, i przenosi cię do ostatniego nieprzeczytanego posta.

Jak już wejdziesz w temat, to faktycznie brakuje tej funkconalności.

Opublikowano

Chodzi o to, że ta belka zajmuje dużo miejsca, i zmiana tapety tego nie zmieni. Też jestem za opcją pozwalającą na wyłączenie tej belki, i tej niebieskawo-szarej pod nią też.

Jeśli ktoś używa dodatku AdBlock w przeglądarce to można tą "niebieskawo-szarą" belkę zablokować jako reklamę:

brak-belki.jpg

W przypadku belki z obrazkiem to ona też może zostać zablokowana, ale zostaje wtedy puste miejsce. Ogólnie to rozmiar tej belki mi nie przeszkadza, ale lepiej by było, jakby była możliwość wyboru obrazka albo z posiadanym telefonem (posiadam MI-2S i chciałbym ten telefon mieć na belce a nie MI-3 :P ) albo wgrania własnego obrazka ;)

Dodatkowo chciałbym poinformować, że wysył plików nie działa, trzeba korzystać z innych serwisów. Cały czas pojawia się komunikat o treści: "Błąd Wysyłanie zakończone niepowodzeniem".

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Na dole każdego postu jest taki czarny przycisk z napisem "V Lubię to" :P To już teraz muszą być 2 THX od Ciebie ;)

Edytowane przez AmyS
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Mam tylko nadzieję, że to "Lubię to" nie ma nic wspólnego z FB, bo tego traktuję jako zło konieczne, i nie chcę go wiązać z tym co robię na Forum. A Like poszedł, tylko jeden, bo sam go wcześniej zauważyłem ;)

EDIT: Albo masz, co mi tam :)

Edytowane przez StrangeFruit
Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że to "Lubię to" nie ma nic wspólnego z FB, bo tego traktuję jako zło konieczne, i nie chcę go wiązać z tym co robię na Forum. A Like poszedł, tylko jeden, bo sam go wcześniej zauważyłem ;)

EDIT: Albo masz, co mi tam :)

Jak polaczysz konto z FB wtedy będzie miało wiele wspólnego.

MiuiV5/Nexus5

Opublikowano

Niby fajnie, wszystko świeci się tak żeby tylko wypalić mi siatkówkę. A gdyby tak.... pójść w gradient! Tak! To byłoby dobre. Brązowy wpadający w pomarańczowy jak na en.miui.com. Było by dostojniej, bardziej elegancko... tak bardziej światowo :)

• Like 1
Opublikowano

Tak, dziś to przetestujemy ;-)

Wielu z Was zgłasza "ostrość" kolorów - więc ok. Chociaż wcześniejsze forum miało dokładnie te same kolory, przez ponad pół roku :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...