Deragon Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 W cytowanych postach przy autorze pokazuje avatar, szkoda że zawsze to jest mój avatar ;p Źle się trochę czyta przez to. Mowa o tapatalku. Wysłane z mojego Galaxy Nexus przy użyciu Tapatalka
elbi Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Coś chyba nie tak z wyszukiwarką - na wyszukanie "intelli3g" nic nie znajduję, a jest taki post http://miuipolska.pl/forum/topic/2301-szybkie-prze%C5%82%C4%85czanie-mi%C4%99dzy-2g3g-na-toggle-bar/?hl=prze%C5%82%C4%85czanie i odnośnik z tego wątku do http://miuipolska.pl/forum/topic1166.html nie znajduję wpisu, a właśnie potrzebuję go Dodam, że inne linki tez kuleją np. z wyszukiwarki wskazuję na to http://miuipolska.pl/forum/index.php?app=members&module=messaging§ion=view&do=showConversation&topicID=4245#msg4257 i nie ma? Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez elbi
glaedrem Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2014 @up Dzięki za info, sprawdzę tę szukajkę. Info o wątku poszło na PW.
Renegade Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opcja "Nowe posty" nie pokrywa się z okienkiem po prawej stronie "Najnowsze tematy", pierwsza opcja pokazuje mi z reguły tylko 2 tematy co chyba nie jest prawdą, aby przez cały dzień ktoś napisał tylko 2 posty. Brakuje pozycji jak było w starym: Wątki bez odpowiedzi • Nieprzeczytane posty • Nowe posty • Aktywne wątki
glaedrem Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zależy jak masz skonfigurowane filtry z lewej strony. Nieczytana wiadomość / Nowe posty od ostatniej wizyty Inne można w ogóle odznaczyć, wtedy będzie większy zakres. Albo też zaznaczamy, wątki, w których uczestniczyliśmy.
Renegade Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Faktycznie w filtrach było coś namieszane
glaedrem Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jak raz ustawisz, to ta decyzja zostanie zapamiętana Zawsze można też łatwo się przełączać pomiędzy opcjami.
Renegade Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Aha straszna dziura jest po prawej stronie między "Aktywnymi dziś", a "Nowymi tematami" tak ma być ?
glaedrem Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2014 W widoku strony głównej? Wystarczy zamknąć sidebar. Opisałem to tutaj: http://miuipolska.pl/forum/topic/2342-nowe-forum-porady/#entry13613
Renegade Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Nic to nie daje, wygląda to tak:
glaedrem Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ah, czyli nie myślisz o zamknięciu całego sidebara, lecz o odstępie wewnątrz. Jest on, ponieważ korzystasz z AdBlocka, a w tym miejscu znajduje się reklama.
Renegade Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) OK dzięki dziury już się pozbyłem , AdBlocka mam choć ciekawe bo mam ustawione, że na forum miał nie blokować więc jakaś inna blokada musiała mi tą reklamę wyłapać A można całkowicie wyłączyć sidebara ??? bo prócz zwinięcia okienek to jakby nie było on dalej jest Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez Renegade
gwalberg Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Super, zdecydowanie lepiej niż było.
ZduneX25 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wyjedź kursorem lekko w prawo poza header sidebar.
Renegade Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wyjedź kursorem lekko w prawo poza header sidebar. No i gitara
nerwowy Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jeżeli komuś nie podoba się styl nowego forum może go zmienić klikając "zmień styl" na samym dole strony. Po zmianie z "Haze 3.4.6" na "IP.Board" pokaże nam się piękne forum w niebieskim stylu Jedyny minus: u mnie nie wyświetla awatarów. ps. ja zostaje przy "starym nowym"
sibul Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Ankiety są bardzo nieczytelne (kolor)... ciekawe jak słupki wyglądają skierowane do góry Da się wyłączy belke z telefonem troche mnie irytuje: Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez sibul
Lalo Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 @sibul zmien sobie tapete ikoną z pędzlem w lewym gornym rogu ekranu.
StrangeFruit Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Chodzi o to, że ta belka zajmuje dużo miejsca, i zmiana tapety tego nie zmieni. Też jestem za opcją pozwalającą na wyłączenie tej belki, i tej niebieskawo-szarej pod nią też. Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez StrangeFruit
sibul Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Dokładnie chodzi o wymiary beliki nie jest proporcionalna do funkcji jaką pełni...
Robert Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Na dole strony 'zmień styl' i daj IP Board, nie będzie tej dużej belki, jedynie avatary się nie wyświetlają.
StrangeFruit Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Niby tak, ale strona jest MIUI i powinna być pomarańczowa, a IP Board nie jest
Robert Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ja np. nie wiem jak zrobić, że jak wchodzę do danego tematu, to by mnie pokierował na ostatni napisany post, zawsze wchodzę na pierwszy ze strony i muszę jeździć na sam dół
StrangeFruit Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Możesz kliknąć w ikonkę dymka w lewym górnym rogu (albo w "nowe posty" na największej belce), wyświetli Ci nieprzeczytane posty. klikasz w kropę po lewej stronie tematu, i przenosi cię do ostatniego nieprzeczytanego posta. Jak już wejdziesz w temat, to faktycznie brakuje tej funkconalności.
AmyS Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Chodzi o to, że ta belka zajmuje dużo miejsca, i zmiana tapety tego nie zmieni. Też jestem za opcją pozwalającą na wyłączenie tej belki, i tej niebieskawo-szarej pod nią też. Jeśli ktoś używa dodatku AdBlock w przeglądarce to można tą "niebieskawo-szarą" belkę zablokować jako reklamę: W przypadku belki z obrazkiem to ona też może zostać zablokowana, ale zostaje wtedy puste miejsce. Ogólnie to rozmiar tej belki mi nie przeszkadza, ale lepiej by było, jakby była możliwość wyboru obrazka albo z posiadanym telefonem (posiadam MI-2S i chciałbym ten telefon mieć na belce a nie MI-3 ) albo wgrania własnego obrazka Dodatkowo chciałbym poinformować, że wysył plików nie działa, trzeba korzystać z innych serwisów. Cały czas pojawia się komunikat o treści: "Błąd Wysyłanie zakończone niepowodzeniem". 1
StrangeFruit Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Dzięki @AmyS, postawiłbym Ci browca, ale system piwny też wcięło, albo to tylko ja nie mogę znaleźć Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez StrangeFruit
AmyS Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Na dole każdego postu jest taki czarny przycisk z napisem "V Lubię to" To już teraz muszą być 2 THX od Ciebie Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez AmyS 1
StrangeFruit Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Mam tylko nadzieję, że to "Lubię to" nie ma nic wspólnego z FB, bo tego traktuję jako zło konieczne, i nie chcę go wiązać z tym co robię na Forum. A Like poszedł, tylko jeden, bo sam go wcześniej zauważyłem EDIT: Albo masz, co mi tam Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez StrangeFruit
Lalo Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Mam tylko nadzieję, że to "Lubię to" nie ma nic wspólnego z FB, bo tego traktuję jako zło konieczne, i nie chcę go wiązać z tym co robię na Forum. A Like poszedł, tylko jeden, bo sam go wcześniej zauważyłem EDIT: Albo masz, co mi tam Jak polaczysz konto z FB wtedy będzie miało wiele wspólnego. MiuiV5/Nexus5
Rzeźnia Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Niby fajnie, wszystko świeci się tak żeby tylko wypalić mi siatkówkę. A gdyby tak.... pójść w gradient! Tak! To byłoby dobre. Brązowy wpadający w pomarańczowy jak na en.miui.com. Było by dostojniej, bardziej elegancko... tak bardziej światowo 1
Lalo Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 @Rzeźnia gdzie widzisz gradient? http://en.miui.com/forum.php wyglada super, ramki ramki ramki i jeszcze raz ramki bo u nas biala plama.
glaedrem Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Mowa o stronie głównej miui.com.
Robert Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Bardziej chodziło o te kolory z głównej strony: Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez Robert
glaedrem Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Tak, dziś to przetestujemy Wielu z Was zgłasza "ostrość" kolorów - więc ok. Chociaż wcześniejsze forum miało dokładnie te same kolory, przez ponad pół roku
Rekomendowane odpowiedzi