Jump to content

Blokowanie połączeń z nr prywatnych/zastrzeżonych

marcinos

Recommended Posts

W panelu sterowania w zakładce "blokowanie połączeń". W edycji jest gdzieś opcja blokowania numerów zastrzezonych. Nie pamiętam w tym momencie dokładnie gdzie to jest ale jest z pewnością gdyż sam mam to włączone.

• Like 1

• 3 weeks later...

A czy blokując konkretny nr telefonu zarówno jeśli chodzi o połączenia przychodzące jak i sms, jest możliwość ustawienia, aby sms-y w ogóle nie pojawiały się na liście odebranych wiadomości sms?

Bo u mnie wygląda to tak, że blokuję delikwenta, po czym gdy wyśle mi smsa, nie dostanę powiadomienia, ale na liście odebranych wiadomości jest, tyle, że z ikonką blokowany sms.

4 godziny temu, kemp napisał:

A czy blokując konkretny nr telefonu zarówno jeśli chodzi o połączenia przychodzące jak i sms, jest możliwość ustawienia, aby sms-y w ogóle nie pojawiały się na liście odebranych wiadomości sms?

Bo u mnie wygląda to tak, że blokuję delikwenta, po czym gdy wyśle mi smsa, nie dostanę powiadomienia, ale na liście odebranych wiadomości jest, tyle, że z ikonką blokowany sms.

Jest w tej aplikacja blokowania sms chociaż sam jej nie sprawdzałem. Mi sms aż tak nie przeszkadza i ten blokowany trafia właśnie do blokowanych, ewentualnie można blokowane ukryć. Jak masz otwartą apkę sms to naciskasz klawisz funkcyjny z trzema kreskami i z menu jakie się pojawi odznaczasz: Pokaż blokowane SMS.

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...