marcinos Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Jak w temacie. Jak włączyć blokowanie połączeń z nr zastrzeżonych ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RegimeOfTerror Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Jaka sieć? W Play blokuje się na Play24. Może inne sieci też tak mają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magyarek Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Najprościej u operatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
santos Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 W panelu sterowania w zakładce "blokowanie połączeń". W edycji jest gdzieś opcja blokowania numerów zastrzezonych. Nie pamiętam w tym momencie dokładnie gdzie to jest ale jest z pewnością gdyż sam mam to włączone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RegimeOfTerror Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Panel sterowania - Blokowanie nr - zębatka - tryb blokowania - czarna lista - na dole są nr prywatne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Ewentualnie możesz pobrać dla uzupełnienia funkcji systemowych aplikację: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mistergroup.muzutozvednout&hl=pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemp Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 A czy blokując konkretny nr telefonu zarówno jeśli chodzi o połączenia przychodzące jak i sms, jest możliwość ustawienia, aby sms-y w ogóle nie pojawiały się na liście odebranych wiadomości sms? Bo u mnie wygląda to tak, że blokuję delikwenta, po czym gdy wyśle mi smsa, nie dostanę powiadomienia, ale na liście odebranych wiadomości jest, tyle, że z ikonką blokowany sms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 4 godziny temu, kemp napisał: A czy blokując konkretny nr telefonu zarówno jeśli chodzi o połączenia przychodzące jak i sms, jest możliwość ustawienia, aby sms-y w ogóle nie pojawiały się na liście odebranych wiadomości sms? Bo u mnie wygląda to tak, że blokuję delikwenta, po czym gdy wyśle mi smsa, nie dostanę powiadomienia, ale na liście odebranych wiadomości jest, tyle, że z ikonką blokowany sms. Jest w tej aplikacja blokowania sms chociaż sam jej nie sprawdzałem. Mi sms aż tak nie przeszkadza i ten blokowany trafia właśnie do blokowanych, ewentualnie można blokowane ukryć. Jak masz otwartą apkę sms to naciskasz klawisz funkcyjny z trzema kreskami i z menu jakie się pojawi odznaczasz: Pokaż blokowane SMS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts