zbyszko60 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Świetny program z tego linku. Ze wszystkiego usuwa zbędne aplikacje google. Bez roota.
pilchu1991 Opublikowano 2 Października 2023 Opublikowano 2 Października 2023 Witam Panowie, @Kacper Skrzypek czy mogę gdzieś odszukać link do skryptu, który utworzyłeś do kasowania aplikacji systemowych ? Od maja posiadam POCO F5 Pro i chciałbym w końcu zrobić porządek z apliakacjami, wiecie może jak usunąć na Poco część niepotrzebnych aplikacji ? Pozdrawiam
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Października 2023 Opublikowano 4 Października 2023 Jest na GitHubie, ale pewno od dawna nieaktualny, zatem polecam lepsze alternatywy. https://github.com/kacskrz/gapps_delete_script
Matadrox Opublikowano 19 Października 2023 Opublikowano 19 Października 2023 (edytowane) Wybierasz z prawej strony okienko "code" i "download zip" @kris68 Nie wiem czy w temacie się przewinęło, ale jest jeszcze aplikacja ADB AppControl, która też pozwala w łatwy sposób, wyłączać i usuwać niechciane aplikacje. Propozycja kolegi Kacper ma jednak tę przewagę, że jest malutka i otwarta, więc nie trzeba o nic się martwić. Edytowane 19 Października 2023 przez Matadrox
kris68 Opublikowano 19 Października 2023 Opublikowano 19 Października 2023 Dziękuję na to nie wpadłem .
lucas7911 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Mam problem z usunięciem asystenta google wpisuje w adb komende pm uninstall -k --user 0 com.google.apps.googleassistant I wyskakuje mi Failure [not installed for 0] Inne aplikację jak np gmail usunęły się bez problemu
Rekomendowane odpowiedzi