Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• AndropaX zablokował(a) i odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Jest , a jakże nawet więcej - można znaleźć w necie dużo na ten temat , niby OK ale trzeba się liczyć z brakiem czytnika linii papilarnych (CM nie wspierał tego na MI4S - a między innymi po to go kupiłem ) Sam tego nie instalowałem bo przekonałem się do Miui a sam CM wizualnie mnie nie przekonał - no cóż kwestia gustu;-) , poszukaj a na pewno znajdziesz podp. en.miui.com

Opublikowano

A jest jakiś model z czytnikiem, który jest wspierany przez CM? Zawsze myślałem, że to nigdzie nie działa na customie.
Nawet na starej Toshibie G900 czytnik nie dział (ok, działał, do przewijania stron, a nie blokowania).

Wysłane z mojego MI 4S przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Don_kamillo tego to nie wiem,  nie zgłębiałem tematu bo pomimo uprzedzeń spodobało mi się Miui i na razie nie myślę o zmianach a na temat CM na Mi4s gdzieś tam sie natknąłem a że wizualnie mi nie podszedł .....

Edytowane przez QMiui
Opublikowano

@QMiui Wiesz, może się coś zmieniło, ale z tego co kojarzę, to firmy nie udostępniają kodu (czy tam sterowników) do czytnika, bo to wrażliwe dane. Bezpieczeństwo, te sprawy. 

CM był fajny na OnePlus One, jako Cyanogen OS.

No i kamera na customie może nie być tak dobra, jak na MIUI.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie w 4s, generalnie ten telefon jest mało popularny więc romy są pisane na 4c który nie ma czytnika, niestety, naszego telefonu nikt nie kocha </3

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...