Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikt tu jeszcze nie napisał, a w sieci już jest obrazek z interesującą wielu informacją ;)
195527uc37kym11xecr1u4.jpg.thumb.jpg

Podobno jest tam napisane coś w stylu:
Nowy produkt 2199RMB
Długo planowany projekt, piękno, którego jeszcze nigdy nie widziałeś.
Nowy MIUI v6, 2-go kwietnia.

Wygląda całkiem poważnie i myślę, że można mieć nadzieję

Opublikowano

Kiedyś na en.miui ktoś w miarę ciekawie i sensownie rozkminił datę premiery v6.

Ma być postawiony na Kitkat 4.4(najprawdopodobniej), a za tydzień będzie piątkowe wydanie z datą 4.4.2014 :-P

Tapatalk + Mi2S.

Opublikowano

Może oprócz MIUI v6 zaprezentują MiPada. Cena trochę niższa niż Mi3 64GB. Szkoda, że nie ma zdjęcia zawierającego więcej informacji na temat tego schematu po prawej.

Opublikowano

Nie.. Cena jest za duża na MiPada. 2199rmb kosztują topowe Xiaomi. Stawiam że to będzie MI3S w jakimś jednym wariancie pamięci.

No chyba że MiPad w dosyć mocnej konfiguracji by łapał się na tę cenę.

Wysłane z MI3

Opublikowano

Rzeczywiście. Widać, które zdjęcie to oryginał. Ciekawe, że ktoś wpadł na pomysł przerobienia zdjęcia z 2012 roku i puszczenia plotki. Ewentualnie jest jeszcze możliwość, że dali reklamę w tym samym miejscu :D

Opublikowano

Dostaniecie możliwość dodania wigdetu pogody miui na kolejne 3 dni, a nie miui v6 xD

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Hong Feng to ten sam co kiedyś powiedział, że 4.4 dla Mi2 będzie tak po święcie wiosny w lutym a także, że v6 dostanie Nexus 7 i Nexus 5. Jak na razie mniej więcej się sprawdza.

Jakby co to 4.4.1 z dziś wciaż jest stary i poprawili tylko kilka błędów.

Opublikowano

Na razie ogłosili, że zrobili.... MIUI X czyli pakiet aplikacji MIUI działających poza MIUI i że będzie Redmi 1S WCDMA jakoś za tydzień.

Nic ciekawego więc...

Opublikowano

About tablet?

Lol. Widać jakie to jest MIUI.

BTW: nie wiem czy wiecie ale będą dwa oddzielne repo dla tabletów i telefonów. Przynajmniej na to wygląda. Flo ma tłumaczenie z tabletów (fragmenty aosp są prosto z N7). Teoretycznie Nexus 5 powinien dostać z repo telefonu. Może to oznaczać, że w końcu Xiaomi zrobi swój tablet albo wyjdzie MIUI dla większej ilości tabletów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...