dudek Opublikowano 4 Września 2018 Opublikowano 4 Września 2018 tutaj masz soft: https://en.miui.com/thread-3750216-1-1.html Ostatnio na stronie z romami było zamieszanie i bardzo dużo brakuje, czy się pojawią? Nie wiem. 1
Paulo300 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Witajcie Czy ktoś z Was posiada rom miuipolska w wersji 10.2 i ma aktywnego assystenta google'a ?
IndianaD Opublikowano 13 Grudnia 2018 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Witam. Czy może mi ktoś opisać w punktach jak zmienić oprogramowanie tygodniowe MIUIPolska na Stable MIUIPolska? Czy uda się to zrobić bez utraty danych?
dudek Opublikowano 15 Grudnia 2018 Opublikowano 15 Grudnia 2018 @IndianaD \instalacja tak samo. Tylko full wipe, więc utrata danych. Zrób sobie kopie.
pejta Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Wczoraj pojawiła się u mnie w "Aktualizacje aplikacji systemowych" aktualizacja Security z v2.9.4 do V2.9.6, ponieważ nie chciała się zainstalować zmieniłem region na Indie. Wszystko się zainstalowało więc ponownie wróciłem na region Polska. Niestety w "informacje o telefonie" pojawiło się "Obserwuj nas", które oczywiście mnie irytuje. Proszę o info jak to usunąć.
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 To co cię irytuje zaszyte jest w aktualizację systemu MIUI, nic z tym nie zrobisz, można powyłączać opcje > odbieraj propozycje, tyle w temacie ode mnie.
pejta Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Nie wiem czy na stałe, ale zniknęło "obserwuj nas". Przełączyłem region na Szwajcaria potem z powrotem na Polska i sukces (mam nadzieje że na stałe). Nauczka na przyszłość - żadnej Indii Niestety problem następnego dnia powrócił. Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez pejta
Nezo Opublikowano 25 Marca 2020 Opublikowano 25 Marca 2020 (edytowane) Cześć, jaką polecacie wersję na Redmi 4 Prime? Jest coś stabilnego? Edytowane 25 Marca 2020 przez Nezo
Rekomendowane odpowiedzi