Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 20.12.2016 o 18:31, waldi26 napisał:

Na pewno nie ma w XRN3Pro bo dlatego go sprzedałem, 

Skąd takie info iż ten model XRN3Pro nie ma HD Voice ? Mi Max ma na 100%

Opublikowano

Stąd że go miałem ponad miesiąc - była to chyba jedyna rzecz która mnie drażniła, niedawno kolega kupił wersję SE i również nie ma

Dnia 21.12.2016 o 18:16, marcin19883 napisał:

Kup ORANGE LUB PLUSA i przetestuj hd voice. W playu w roamingu hd voice działa losowo z naciskiem na nie działa.

Akurat w Playu nie mam problemów z HDVoice - również miedzy operatorami. Zresztą ostatnio w ogóle rzadko (przynajmniej mi ) trafia się rozmawiać bez HDVoice. 

Opublikowano
Stąd że go miałem ponad miesiąc - była to chyba jedyna rzecz która mnie drażniła, niedawno kolega kupił wersję SE i również nie ma

Miałem Maxa i dźwięk rozmowy był czysty i w bardzo szerokim paśmie częstotliwości jakby rozmówca był na żywo obok, teraz mam wspmniamy SE i jest identycznie czyli ma to samo choć być może nie jest to funkcja HD voice ale jest to na czym mi zależało czyli super jakość rozmowy.
Opublikowano

To jest raczej hd voice. Gdy go nie ma, to rozmówca jest przytłumiony. Słychać od razu. A nie musi być gdzieś na belce powiadomień znaczek HD. Na to nie patrzcie. Tylko odsłuch się liczy

Opublikowano

No to teraz ja. Żona miała Galaxy S5 Mini, Nie było HD. Teraz ma Redmi 3S i jest HD. I jest dużo lepsza jakość rozmów. I nie mówcie o placebo, bo rozmawiam z nią kilka razy dziennie i wiem jak brzmi. Poza tym Galaxy S5 Mini wziął mój dzieciak (w tej samej sieci) i słychać go dużo gorzej.

X.

• Like 1
  • Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...