Krupaa Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Posiadam MIUI 7.1.3.0 Wersja stabilna. Pobrałem potrzebne aktualizacje w formie .zip i chciałbym zaktualizować oprogramowanie. Wybieram opcje - Zainstaluj aktualizację z pliku .zip - wybieram pobrany plik zgodną z Redmi 3, telefon chwilę myśli i wraca do poprzedniego okna. Nic więcej się nie dzieję. W czym leży problem? Jak zaktualizować system do nowszego. Telefon zakupiłem z już zainstalowaną nakładką.
RegimeOfTerror Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Nie posiadasz Miui tylko jakiś Eureka Remix. Więc jak wejdziesz w Recovery, bo na pewno musisz mieć jakieś wgrane, to robisz Wipe Data, Cache i DalvikCache i instalujesz interesujący Cię ROM.
mrosi Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 19 minut temu, Krupaa napisał: Posiadam MIUI 7.1.3.0 Wersja stabilna. Pobrałem potrzebne aktualizacje w formie .zip i chciałbym zaktualizować oprogramowanie. Wybieram opcje - Zainstaluj aktualizację z pliku .zip - wybieram pobrany plik zgodną z Redmi 3, telefon chwilę myśli i wraca do poprzedniego okna. Nic więcej się nie dzieję. W czym leży problem? Jak zaktualizować system do nowszego. Telefon zakupiłem z już zainstalowaną nakładką. https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/
FromWP Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Przypuszczam że nie masz tam nawet twrp i masz zablokowany bootloader. a ten rom to jakiś wynalazek na zablokowany bl, wgrany przez sprzedawcę. Nic przez updater na to nie wgrasz. Pozostaje Miflash i wgranie romu recovery, najłatwiej global dev na początek, potem ewentualne odblokowanie bootloadera i rom EU/Miuipolska.
paveu Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 1 godzinę temu, RegimeOfTerror napisał: Nie posiadasz Miui tylko jakiś Eureka Remix. 1 godzinę temu, FromWP napisał: ten rom to jakiś wynalazek na zablokowany bl, wgrany przez sprzedawcę. Jak Eureka Remix to motyw, a nie rom. On właśnie tak zmienia apkę updatera. Źródło: http://en.miui.com/thread-139361-1-1.html
Nezumi Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi