Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam MIUI 7.1.3.0 Wersja stabilna. Pobrałem potrzebne aktualizacje w formie .zip i chciałbym zaktualizować oprogramowanie. Wybieram opcje - Zainstaluj aktualizację z pliku .zip - wybieram pobrany plik zgodną z Redmi 3, telefon chwilę myśli i wraca do poprzedniego okna. Nic więcej się nie dzieję. W czym leży problem? Jak zaktualizować system do nowszego. Telefon zakupiłem z już zainstalowaną nakładką.

Screenshot_2016-11-24-19-39-25_com.android.updater.png

Screenshot_2016-11-24-19-39-32_com.android.updater.png

Opublikowano
19 minut temu, Krupaa napisał:

Posiadam MIUI 7.1.3.0 Wersja stabilna. Pobrałem potrzebne aktualizacje w formie .zip i chciałbym zaktualizować oprogramowanie. Wybieram opcje - Zainstaluj aktualizację z pliku .zip - wybieram pobrany plik zgodną z Redmi 3, telefon chwilę myśli i wraca do poprzedniego okna. Nic więcej się nie dzieję. W czym leży problem? Jak zaktualizować system do nowszego. Telefon zakupiłem z już zainstalowaną nakładką.

https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/

Opublikowano

Przypuszczam że nie masz tam nawet twrp i masz zablokowany bootloader. a ten rom to jakiś wynalazek na zablokowany bl, wgrany przez sprzedawcę. Nic przez updater na to nie wgrasz. Pozostaje Miflash i wgranie romu recovery, najłatwiej global dev na początek, potem ewentualne odblokowanie bootloadera i rom EU/Miuipolska.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...