wojtek9972 Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 U mnie już pojawił się komunikat na telefonie o aktualizacji gotowej do pobrania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss1973 Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 Mam, działa, ale co się zmieniło to nie wiem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek9972 Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 Z tego co zauważyłem to kilka nowych tapet i czulszy dotyk na ekranie Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt_berninger Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 (edited) Szkoda, że zniknął szacowany czas ładowania z ekranu blokady... Plus zniknęły mi powiadomienia z ekranu blokady, np nieodebrane połączenia, tylko na pasku :/ Edited July 13, 2018 by matt_berninger Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichałTJE Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 u mnie również poszło update do AO ma prośbę - mam zakładkę"motywy" MI Themes sa tam motywy darmowe oraz za minikredyty... kiedy chcę pobrać motyw darmowy dostaję info: "wystąpił błąd, spróbuj ponownie" (tak jest od początku posiadania tego telefonu od ok pół roku) - czy te motywy nie są do pobrania ? czy należy w ustawieniach coś uruchomić ? czy należy się gdzieś zalogować aby można było pobierać te motywy ? Mi note2 A8.0.0 MIUI Global9.6 stabilna 9.6.1.0 OADMIFD Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_ade_K Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 u mnie również poszło update do AO ma prośbę - mam zakładkę"motywy" MI Themes sa tam motywy darmowe oraz za minikredyty... kiedy chcę pobrać motyw darmowy dostaję info: "wystąpił błąd, spróbuj ponownie" (tak jest od początku posiadania tego telefonu od ok pół roku) - czy te motywy nie są do pobrania ? czy należy w ustawieniach coś uruchomić ? czy należy się gdzieś zalogować aby można było pobierać te motywy ? Mi note2 A8.0.0 MIUI Global9.6 stabilna 9.6.1.0 OADMIFDO ile pamiętam, to po którejś aktualizacji, jak chciałem pobierać motywy przez apkę Xiaomi, to musiałem zmieniać region. Przełączałem z Polska np. na Indie, przeglądałem motywy, ściągałem, a potem wracałem na Polskę i już. Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichałTJE Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 działa, faktycznie dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mintaa Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 Nie macie problemu z temperaturą przy obecnej pogodzie ? Mam wrażenie że telefon zmniejsza taktowanie procka do mininum. Temp pokazuje 44 stopnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwester Nowaczyk Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 O ile pamiętam, to po którejś aktualizacji, jak chciałem pobierać motywy przez apkę Xiaomi, to musiałem zmieniać region. Przełączałem z Polska np. na Indie, przeglądałem motywy, ściągałem, a potem wracałem na Polskę i już. Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu TapatalkaWystarczy przełączyć na europejski kraj, który nie jest w UE, np. Norwegia. Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka Nie macie problemu z temperaturą przy obecnej pogodzie ? Mam wrażenie że telefon zmniejsza taktowanie procka do mininum. Temp pokazuje 44 stopnie Też to zauważyłem. Muli od jakiegoś czasu i chyba faktycznie przez te upały. Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
baacik360 Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 14 godzin temu, Sylwester Nowaczyk napisał: Wystarczy przełączyć na europejski kraj, który nie jest w UE, np. Norwegia. Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka Też to zauważyłem. Muli od jakiegoś czasu i chyba faktycznie przez te upały. Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka U mnie też jak jest wieksza temperatura telefon robi się ciepły to telefon trochę przymula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt_berninger Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 U mnie to samo, 44-45 i telefon nieźle muli :/ ale to chyba każdy telefon przy takiej temperaturze muli Link to comment Share on other sites More sharing options...
baacik360 Posted August 11, 2018 Share Posted August 11, 2018 Pojawiła się nowa aktualizacja 9.6.2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gordonn Posted August 12, 2018 Share Posted August 12, 2018 U mnie od przesiadki na Miui 10 telefon zaczął robić się cieplejszy. Jak pogram z 10 min w Asphalt 9 to w okolicach aparatu jest już bardzo ciepły. Przesiadę się jeszcze na inny rom i ocenie to sam. Wysłane z Mi Note 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwester Nowaczyk Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 Koledzy, czy jest możliwość, by powiadomienia nie przychodziły przez soundbar? Podczas słuchania muzyki jest to strasznie irytujące.Dodam, że jeszcze jestem na Miui 9 EuWysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazell Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 Mam problem ponieważ chcę sprzedać Mi Note 2 i jak mam odłączyć urządzenie od konta xiaomi? Bo nie chcę sytuacji aby osoba która kupi miała problem z brakiem hasła przy np wyczyszczaniu systemu (formatowaniu). Wystarczy ze wyloguje się z konta Xiaomi na komórce ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazell Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 a co oznacza FR? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazell Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 A rozumiem dzieki bardzo za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mintaa Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 Koledzy jak wygląda sprawa z wifi calling w naszym modelu? Nigdzie nie widzę tej funkcji chodzi o sieć Play Link to comment Share on other sites More sharing options...
gordonn Posted September 9, 2018 Share Posted September 9, 2018 Koledzy jak wygląda sprawa z wifi calling w naszym modelu? Nigdzie nie widzę tej funkcji chodzi o sieć PlayJa mam NJU Mobile i korzystałem przez aplikację Nju wifi calling i działa normalnie.Przetestuj sobie aplikacje ze sklepu Play do wifi calling. Jest ich kilka Wysłane z Mi Note 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baacik360 Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 ktoś już otrzymał miui 10 global stable ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt_berninger Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 U mnie nie bylo, nie wytrzymalem wiec zainstalowalem paczke z neta ;) Jak na razie wszystko ok, jedyne co mi nie dziala to tryb portretowy na glownej kamerze, na frontowej dziala, jeszcze poprobuje na zewnatrz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek9972 Posted September 18, 2018 Share Posted September 18, 2018 Przed chwilą dostałem komunikat o oczekujacej aktualizacji do miui 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mintaa Posted September 18, 2018 Share Posted September 18, 2018 Właśnie dostałem info o aktualizacji :D Pobieramy . Rozmawialem rozniez o wifi calling w play i podobno jezeli telefonu nie ma w ofercie to nie bedzie mialo wifi callingu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionier123 Posted September 18, 2018 Share Posted September 18, 2018 Tak na szybko kilka zdjęć.Brak czarnego motywu Pasek głośności z boku ekranu nie na górze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mintaa Posted September 18, 2018 Share Posted September 18, 2018 (edited) Narazie straszna lipa wszystko się krzaczy i muli jak cholera większość aplikacji się sama zamyka Trochę się uspokoiło Edited September 18, 2018 by Mintaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kensla Posted September 19, 2018 Share Posted September 19, 2018 Hej, rowniez otrzymalem aktualizacje do MiUi 10 i mam kilka pytan : - gesty nieobslugiwane przez Mi note 2 (ktos wie jak wlaczyc?) - na ekranie glownym jak przeciagne do gory to automatycznie wlacza sie chinski browser (ktos wie jak to zmienic / edytowac?) - brak Mi AI, brak Mi lab Ogolnie system wydaje sie ze chodzi szybciej, brak problemow z dzialaniem aplikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mintaa Posted September 21, 2018 Share Posted September 21, 2018 Dnia Wed Sep 19 2018 o 08:42, kensla napisał: Hej, rowniez otrzymalem aktualizacje do MiUi 10 i mam kilka pytan : - gesty nieobslugiwane przez Mi note 2 (ktos wie jak wlaczyc?) - na ekranie glownym jak przeciagne do gory to automatycznie wlacza sie chinski browser (ktos wie jak to zmienic / edytowac?) - brak Mi AI, brak Mi lab Ogolnie system wydaje sie ze chodzi szybciej, brak problemow z dzialaniem aplikacji. To ja mam inny wrazenie narazie apki się zamykają z błędem a system zamula mimo 6 GB ramu Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_ade_K Posted September 22, 2018 Share Posted September 22, 2018 - na ekranie glownym jak przeciagne do gory to automatycznie wlacza sie chinski browser (ktos wie jak to zmienic / edytowac?)To chyba sprawa samego launchera MIUI, bo na Nova tego nie ma. Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionier123 Posted September 22, 2018 Share Posted September 22, 2018 Aplikacje systemowe/przeglądarka/ i w zależności jaką nasz domyślnie ustawioną taka się ukaże Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichałTJE Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 (edited) jak zminic domysny blady/biały kolor w motywie przy wybieraniu nr telefonu i np wybieraniu z paska Wifi latarki itd itp messsenger nie daje sobie rady w ogole z 10... zamyka sie notorycznie sam... lipa Edited September 27, 2018 by MichałTJE Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionier123 Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 Motywy pokażą się po zmianie regionu np.na Indie. Ale tych konkretnych rzeczy raczej nie zmienisz. Szkoda że nie ma domyślnego czarnego/ciemnego motywu.Potwierdzam Messenger crashuje okropnie. U mnie nie działają prawidłowo jeszcze powiadomienia np z Tapatalk, Flashscore. Telefon chodzi jakby troszkę szybciej ale mam wrażenie że bateria też szybciej schodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 pionier123 a na Indiach czasem nie instalują się bzdetne apki Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 pionier123 a na Indiach czasem nie instalują się bzdetne apki Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalkapionier123 a na Indiach czasem nie instalują się bzdetne apki Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwester Nowaczyk Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 Zamiast Indie, wrzuć Norwegie. Wystarczy, by kraj był spoza UE. Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss1973 Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 Faktycznie Messengera wywala, jest nadzieja na poprawną pracę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts