zientas Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Witam,W miui jest "jakaś" apka do przeglądania internetu, a jak z jej bezpieczeństwem?Czy do logowania się do banku jest zalecana czy lepiej zainstalować np Chrome.ZientasWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
RegimeOfTerror Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 No ja korzystam z miuiowej przeglądarki i żyję, w sumie jest to najlepsza przeglądarka z jakiej korzystałem. Z banku też korzystam przez nią czasami i jeszcze żadnego przelewu z Chin z litości nie dostałem.
fred Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Wiesz, w Chrome możesz czuć się w miarę miarę bezpieczny. Dodatkowy bonus jak zapomnisz hasła np. do banku to ci podpowiedzą.
Tomasz Petrycki Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 10 godzin temu, fred napisał: Wiesz, w Chrome możesz czuć się w miarę miarę bezpieczny. Dodatkowy bonus jak zapomnisz hasła np. do banku to ci podpowiedzą. Ja dziękuję... Wolę, żeby mi nikt hasła do banku nie podpowiadał. Aplikacja Internet jest najszybsza i najwygodniejsza z tych, które znam (Firefox i Chrome). Ma tylko dwie wady: nie można jej zsynchronizować z aplikacją komputerową (hasła, zakładki, historia) i gubi wszystkie zapisane hasła podczas reinstalacji systemu na czysto. Z chmury Xiaomi można odtworzyć tylko zakładki i historię. Mimo tego trzymam się jej, bo szybka i wygodna. Może ktoś próbował: czy kopia MIUI w telefonie przywraca hasła, czy tak jak w chmurze, czyli bez haseł?
DKFeniks Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Ja używam Chrome, jednak większe bezpieczeństwo.
RegimeOfTerror Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Pod jakim względem? W czym Chrome jest bezpieczniejszy od Firefoxa, czy przeglądarki z MIUI?
Nezumi Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Jak to czytam to mi się płakać chce . Zapisywanie haseł do banku w przeglądarce... "Bezpieczeństwo" przeglądarki... Nie wiem, czy ten świat zwariował? 3
mrosi Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi