Orionek323 Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Witam, Po zainstalowaniu Miui Polska na Redmin Note 3 Pro, program nie widzi telefonu(na Global wszystko OK). wyświetla komunikat aby zaktualizować urządzenie. A może polecanie jakis inny program? Edytowane 6 Listopada 2016 przez Orionek323
ZduneX25 Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
adrx Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 A do czego ci ten program? Dla mnie jest on bezużyteczny. Po za tym miuipolska to rom nieoficjalny więc taki program ma prawo nie działać.
Orionek323 Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Opublikowano 6 Listopada 2016 Po latach przechodzenia z telefonu na teflon i instalowaniu kliku Romów na nich, mam podwójne lub potrójne nr tel w kontaktach. Prawdopodobnie źle wykonane kopie w super backup. Chciałem to wyczyścić i myślałem że przez Pc pójdzie łatwiej. Air droid się jak by zawiesza podczas kasowania kontaktów.
FromWP Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 9 minut temu, Orionek323 napisał: Po latach przechodzenia z telefonu na teflon i instalowaniu kliku Romów na nich, mam podwójne lub potrójne nr tel w kontaktach. Prawdopodobnie źle wykonane kopie w super backup. Chciałem to wyczyścić i myślałem że przez Pc pójdzie łatwiej. Air droid się jak by zawiesza podczas kasowania kontaktów. To chyba nie wina instalowania kilku romów, tylko używania "super" programów (działają super, a nawet jeszcze lepiej bo masz 3 kopie w jednej) i "Air" droidów. Po prostu zrób z tym porządek na jednym koncie np. googlu normalnie ręcznie.
Rekomendowane odpowiedzi