SenseyNS Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Witam! W MIUMI jest możliwość komponowania własnych motywów dla poszczególnych ekranów itp. Problem w tym, że ja mam tylko 6 elementów których motywy mogę zmieniać. ( Ekran blokady, Pasek stanu, Ikony, SMS, Launcher i Dialer) Na forum natomiast znalazłem zdjęcie (załącznik), na którym widać więcej elementów które można edytować. To zależy od softu czy to jakoś można włączyć? Sorki jeśli jest coś nie tak z wątkiem lub nie ten dział, ale nie wiem do którego działu mogłoby to pasować. Szukałem trochę po forum, ale głownie ludzie mieli problemy, że w ogóle nie mieli opcji "własne" w motywach. Edytowane 5 Listopada 2016 przez SenseyNS
Acid Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Aktualnie w MIUI jest 8. Zresztą i tak dobrze bo na Global nie ma opcji Własne. Wysłane z mojego MI 5
SenseyNS Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Opublikowano 5 Listopada 2016 Jakie MIUI masz? Bo ja na swoim(załączniki) mam tylko 6 opcji. To jakaś ukryte opcje wymagające np roota?
cukru Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 @Acid Chyba niedawno dodali "Własne" do Globala, z miesiąc temu sprawdzałem i była taka zakładka (przynajmniej na Redmi 3). Edit: Zresztą widać po screenach, które wstawił @SenseyNS, że jest taka zakładka w Globalu.
Acid Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Hehe ok. Choć byliśmy pierwsi. I jak widać mamy więcej opcji póki co. Wysłane z mojego MI 5
SenseyNS Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Opublikowano 5 Listopada 2016 @Acid Więc skąd niektórzy mają po 11-12 opcji? ROM-y czy można te opcje włączyć np po zrootowaniu?
adrx Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Jak w ogóle wejść w tę opcje Własne po kolei?
crampi Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Motywy/ludzik po lewej u góry i będziesz miał tam niżej własnepacnięte z redmi note 3 SE 1
SenseyNS Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) @adrx Z tym, że jak już wcześniej koledzy napisali, nie wszystkie MIUI mają te opcje. Edytowane 5 Listopada 2016 przez SenseyNS 1
adrx Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 @SenseyNS Ha ha dzięki, aż tak dokładnie nie musiałeś. Troche za bardzo schowali te opcje.
SenseyNS Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Opublikowano 5 Listopada 2016 Sam miałem kiedyś problemy ze znalezieniem tych ustawień, więc postanowiłem Ci trochę ułatwić
kapiS Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 U mnie jest 8 opcji (global stable) xD
Rekomendowane odpowiedzi