Skocz do zawartości
  • 0

Lupa - powiększenie tekstu podczas przesuwania kursora

Pytanie

Opublikowano

Jest może w miui taka opcja by podczas przesuwania kursora w trakcie edycji tekstu było widoczne powiększenie w jakimś osobnym okienku (ala lupa), bo palec niestety zasłania ten oryginalny kursor i część tekstu?

Już to gdzieś kiedyś widziałem i nie wiem czy nie było to na miui jeszcze w na starym SGS.

P.S.

Ewentualnie jakąś alternatywa.

Chodzi mi o coś w tym stylu...

yjejy6eg.jpg

19 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Czy MIUI ma aż tak dużo opcji, że ciężko samemu poszukać i za każdym razem zakładać nowy temat?

Ustawienia > Język, klawiatura, głos > Pokaż lupę.

(przynajmniej Xiaomi MI tak mają).

• 0
Opublikowano

Masz port, więc nie licz na lupe, bo z nią dużo roboty :P (sam się z tym bujałem długi czas, ale mi się udało).

Poza tym lupa działa w aplikacjach MIUI, nie masz się co dziwić, że nie ma lupy z tapatalku..

• 0
Opublikowano

Ok to bardzo Cię proszę abyś w końcu dopisał do profilu (tam po prawej stronie), że masz też Red Rice czy jakiś dual sim ok? Bo masz tam SGS+ i transformera więc ciężko stwierdzić jaki faktycznie masz telefon. A ja nie pamiętam wszystkich. Red Rice nie ma lupy tylko telefony Xiaomi MI 2/3. Gdybyś miał wpisany telefon to bym udzielił Ci od razu odpowiedzi a tak strzeliłem, że masz MI2.

-- 24 sty 2014, o 16:53 --

Poza tym lupa działa w aplikacjach MIUI, nie masz się co dziwić, że nie ma lupy z tapatalku..

A właśnie nie :)

Działa wszędzie.

• 0
Opublikowano

Super! Dzięki wielkie :)

...tylko co ja mam z tym zrobić O.o

P.S.

Dziwne to w ogóle, na porcie portu pod sgs+ była lupa a w oryginalnym produkcie od Xiaomi nie ma :(

• 0
Opublikowano

@Acid

Czy moglbys dodac tego patcha do romu dla hongmi albo chociaz zrobic patcha do wgrania przez recovery?

Mysle, ze to naprawde jedna z opcji ktora jest dla hongmi "must have" :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...