doniu1122 Posted October 8, 2016 Share Posted October 8, 2016 Witam mam pytanie gdzie zakupię digitizer na tą wersję se bo ona jest trochę wyzsza od zwykłego modelu a pękł mi ekran i chciałbym go wymienić ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyniolus73 Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Dnia 8.10.2016 o 11:29, doniu1122 napisał: Witam mam pytanie gdzie zakupię digitizer na tą wersję se bo ona jest trochę wyzsza od zwykłego modelu a pękł mi ekran i chciałbym go wymienić ! Pytaj Acid na forum, on prowadzi serwis we Wrocławiu. Daj znać tutaj czy ma ekrany do kate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Nie ma. Z Mi5 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyniolus73 Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 7 minut temu, Acid napisał: Nie ma. Z Mi5 Pro Nie ma i nie będzie ? Chodzi mi że gdybym miał problem z wyświetlaczem to jesteś w stanie sprowadzić do niego ekran ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Póki co nie. Są ciężko dostępne i jeśli jakieś będą to tylko do napraw gwarancyjnych z uwagi na tą niedostępność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrk87 Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Generalnie to "pogratulować" firmie Xiaomi - wydaj telefon w nowej wersji dla wszystkich, a akcesoria wypusc tylko na Tajwan, niech sobie ziomki ściągają. Nie mowiac juz o częściach zamiennych, których jak widac brakuje. Mam wrażenie, ze sprzedawcy w wiekszosci tez nie wiedza o istnieniu roznych wersji telefonuWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyniolus73 Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Gadam z tajwańczykiem w tej sprawie czy zna sklepy na tajwanie skąd ewentualnie możnaby sciągnąc ekrany. Jak coś bedę miał to wrzucę 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Generalnie to "pogratulować" firmie Xiaomi - wydaj telefon w nowej wersji dla wszystkich, a akcesoria wypusc tylko na Tajwan, niech sobie ziomki ściągają. Nie mowiac juz o częściach zamiennych, których jak widac brakuje. Mam wrażenie, ze sprzedawcy w wiekszosci tez nie wiedza o istnieniu roznych wersji telefonuWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu TapatalkaTylko że to model specjalnie na Tajwan. To że abc data go sprowadza do pl to już inna sprawa Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Generalnie to "pogratulować" firmie Xiaomi - wydaj telefon w nowej wersji dla wszystkich, a akcesoria wypusc tylko na Tajwan, niech sobie ziomki ściągają. Nie mowiac juz o częściach zamiennych, których jak widac brakuje. Mam wrażenie, ze sprzedawcy w wiekszosci tez nie wiedza o istnieniu roznych wersji telefonuWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu TapatalkaFaktycznie do innych modeli xiaomi produkuje akcesoria a do kate nie Części zamiennych też nie udostępnia do żadnego z modeli. To jest niszowy model i póki producenci akcesoriów nie będą mieli w tym interesu to nie będzie co kupować. Jest już folia i szkło 3mk więc nie jest zleWysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papasmerf10 Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Jak pasuje to szkło 3mk? Nie jest przykrótkie? Możesz dać link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Z mm luzu jest. Ktos wrzucał foto na forum. Konkretnie pod kate robioneWysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Jest już folia i szkło 3mk więc nie jest zleWysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu TapatalkaSzkła nie ma, FlexibleGlass to foliaWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Faktycznie Piszą że to takie coś pomiędzy szkłem a foliąWysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Tak, ma domieszkę szkła i jest bardzo dobrej jakości ale to i tak folia hardglassa niestety nie mają Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Za taką kasę to skandalWysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
papasmerf10 Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 (edited) Mogę prosić jakiś link do tej folii dla Kate? @EDIT Znalazłem w innym wątku na forum link do tego, podobno pasuje i szkło i etui Edited October 22, 2016 by papasmerf10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyniolus73 Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Szkla sa dalem watki obok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyniolus73 Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 (edited) . Edited November 4, 2016 by Kyniolus73 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doniu1122 Posted November 10, 2016 Author Share Posted November 10, 2016 Widział może ktoś digitizer do tej wersji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyniolus73 Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 39 minut temu, doniu1122 napisał: Widział może ktoś digitizer do tej wersji ? niestety nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
doniu1122 Posted December 14, 2016 Author Share Posted December 14, 2016 odświeżam, czy dalej nikt nie spotkał ekranu do tej wersji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyniolus73 Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 gearbest jest w stanie sprowadzić za 40 $ jezeli kupiłeś tam telefon. Nie wiem jak podejdą gdy jesteś...obcy. Informacja jest potwierdzana gdzies na wątku obok Link to comment Share on other sites More sharing options...
widmo82 Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 na bank znajdzie kogos co kupil telefon na GB i z jego pomocą dokupi... np. ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokoszko Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Witam.Temat z grudnia wiec może ktoś sie czegoś dowiedział.Tel. kupiłem w grudniu i parę dni temu popękał ekran.Szukałem wszędzie ale znalazłem.Ekran dostępny tylko w serwisie który naprawia MI. za 300zł z montażem.Do modelu 150mm jest wszystkiego multum a do tego modelu lipa.Może pasuje ekran z innego modelu?Dzięki z góry za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyniolus73 Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 tzn od jakiego modelu ? są 2 kate i kenzo odpowiednio 152 mm i 150 mm. Choć zastanawiam się czy można zamontować ekran kenzo do kate i 2 mm jakims silikonem zakleic Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 a tutaj https://www.xiaomiobchod.cz/en/156-lcd-screen-redmi-note-3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexon72 Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 3 godziny temu, Kyniolus73 napisał: Choć zastanawiam się czy można zamontować ekran kenzo do kate i 2 mm jakims silikonem zakleic Niestety nie ekran od kenzo nie działa z płytą od kate - testowałem to już pól roku temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk91 Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 (edited) Brak LCD i części zamiennych to główne co mnie powstrzymuje przed zakupem tego telefonu. Producent odwalił niezłą lipę. Pisałem z jednym z ich działów z pytaniem gdzie znaleźć ekran do tej wersji ale odpowiedź była że nie dystrybucją części zamiennych i żeby oddać do serwisu lub sprzedawcy. Dzięki Xiaomi! Edited March 4, 2017 by patryk91 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackTylerDurden Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Cześć, czy zlokalizował ktoś gdzieś ekrany dotykowe do Kate? W sbe cenę krzyknęli od 200 do 250 z wymianą.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myomi Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 (edited) Tutaj są ekrany do Kate,ale już wszystkie wyprzedzane. Trzeba obserwować dostępność. http://www.cellspare.com/redmi-note-3-special-edition-parts Edited April 6, 2017 by Myomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
igoro00pl Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Witam jeśli wszystko dojedzie do nas zgodnie z planem to po świętach będziemy mieli wyświetlacze razem z ramką do redmi note 3 kate 152mm u nas w serwisie.www.xiaomii.pl Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ile wtedy by kosztował?Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk91 Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 (edited) W końcu coś zaczyna się dziać w tej kwestii. Tylko, że teraz nie widzę za bardzo ofert sprzedayży na Ali RN3P SE.. Edited April 16, 2017 by patryk91 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANNA ADAMKIEWICZ Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 Witam serdecznie, Też jestem w potrzebie zakupienia Digitizera do wersji KATE tudzież Global Edition czy Special Edition. Uprzejmie proszę o namiary jeśli będzie gdzieś dostępny. Dziękuję, anka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafaros Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 Pytaj na sbe bo prawie 30% różnicy w cenie niż oferuje firma powyżej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myomi Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Ekrany zaczynają się pojawiać na Ali https://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/parts-kate-replacement-parts-screen-lcd-t3611433 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts