Akcesoria
8 topics in this forum
-
- 1 follower
- 614 replies
- 171.8k views
Linkujcie proszę szkła i etui, które znajdziecie do Kate (152mm długości)
Last reply by misiu610, -
-
- 216 replies
- 12.3k views
Założyłem osobny temat by nie robić zamieszania. Generalnie planuję zakupić Case + szkło ochrone do modelu Kate. Na razie jedyne miejsce w sieci jakie udało mi się namierzyć z akcesoriami jest tajwan ponieważ ten model Kate był w pierwszej kolejnosci robiony na ten rynek (powód podobny do naszego czyli pełna obsługa LTE) Założenie jest takie że musielibyśmy zebrać minimum 10 osób zainteresowanych akcesoriami z tej stronki (link jest już pogrupowany wg RN3 SE (Kate)). http://buy.mi.com/tw/accessories/0-12433 Zakup nalezy dokonać przez agenta ponieważ sam sklep nie oferuje wysyłki poza Tajwan. Koszty są w kalkulatorze i są 2 opcje wysyłki jedna AIR Parcel kosztująca …
Last reply by sacree, -
- 7 replies
- 4.6k views
Zakupiłem etui marki Lenuo, ale okazało się że nie działa Smart Cover. Czy ktoś z was posiada etui z klapką, gdzie funkcja ta działa prawidłowo? Na allegro widziałem inne - marki MOFI, ale na aukcji nie ma słowa na temat czy Smart Cover funkcjonuje.
Last reply by adk11, -
- 1 follower
- 38 replies
- 5.9k views
Witam mam pytanie gdzie zakupię digitizer na tą wersję se bo ona jest trochę wyzsza od zwykłego modelu a pękł mi ekran i chciałbym go wymienić !
Last reply by ozii, -
Jakie słuchawki polecacie do Xiaomi?? Takie niedrogie do 50zł nie jestem audiofeelem i lepszych mi nie potrzeba -.- Miałem do tej pory od Samsunga S4 i były spoko ale wpadła mi jedna do kubka z herbatą i nie działa Myślałem o Samsung GS6 Hybrid to bo to nowsze samsunga ale moze sa lepsze w tej cenie?
Last reply by FromWP, -
- 0 replies
- 855 views
Czy jest możliwość odnalezienia i zakupienia pleckow do Kate? Bo moje aktualne są w kiepskim stanie,a nigdzie nie mogę znaleźć tych 152mm... I jak z gwarancją po ich wymianie? (Szukam akurat złotych)
Last reply by etiaro, -
Witam, Czy ktoś z posiadaczy RN3 Pro SE mógłby napisać z jaką ładowarką jest on sprzedawany? Czy ma wtyk EU czy potrzebna jest jakaś przejściówka? Jaki ma ona symbol oraz prąd ładowania? Może też wiecie czy gdzieś można kupić tą ładowarkę (najlepiej z oryginalnym kablem)? Pozrawiam, Crocodil
Last reply by Kadi, -
Wzorując się na zamówieniu, którego autorem był Kyniolus73 z tego wątku: Pragnę rozpocząć zapisy na drugie zamówienie na akcesoria: etui+ folia. Kontaktowałem się ze sklepem, składając zapytanie o dostępność etui i już po kilku godzinach pokazały się etui w kolorze złotym ! Tak więc jeśli ktoś zakupił inny kolor w zamówieniu Kyniolusa to teraz może sobie domówić również złote a swoje odsprzedać Warunki identyczne jak w pierwszym zamówieniu (proszę się zapoznać z właściwym wątkiem) - link wyżej Proszę nie czekać z zamówieniami do ostatniego momentu tak jak ja to robiłem poprzednio. Teraz dostępne są wszystkie kolory. Część użytkowników liczy, że złoż…
Last reply by Kadi,