Breyger Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Czy to jest wersja Kate? Romy od Kenzo łapią bootloop a jak się raz udało wgrać chine od Kenzo to nie działały modemy i WiFi.
crampi Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Ktoś juz pisał, że do Kate jest tylko aktualizacja Global dlatego boota złapałeś . Kate ma ładowarkę europejską bez przejściówki. 1
Breyger Opublikowano 28 Września 2016 Autor Opublikowano 28 Września 2016 Tak. Ładowarka jest bez przejściówki. Czyli cały dzień pracy na marne. Ściągam Kate. Czy dev ma aktualizacje czy musi być Stable? Przepraszam. Cały dzień od rana siedzę nad tym i już mózg mi wysiadł.
FromWP Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Dev ma aktualizacje co tydzień, stable dużo rzadziej.
wojtekmarchewka Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 2 godziny temu, Breyger napisał: Czy to jest wersja Kate? Romy od Kenzo łapią bootloop a jak się raz udało wgrać chine od Kenzo to nie działały modemy i WiFi. Tak to Kate. Zwana także IN (International Version) luB SE (Special Edition)
Breyger Opublikowano 29 Września 2016 Autor Opublikowano 29 Września 2016 Dokładnie. Okazało się że cały czas myśleliśmy że telefon to Kenzo jednak jest to Kate sprzedawany na allegro przez gościa jako Kenzo (ja kupiłem miesiąc temu z tej samej aukcji i było ok, teraz nie). Także radzę się dokładnie upewnić przed i po kupnie żeby nie stracić całego dnia czasu i nerwów tak jak my
crampi Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 Panowie czy warto aktualizować do miui 8 czy pozostać przy siódemce. Mam Kate. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Breyger Opublikowano 29 Września 2016 Autor Opublikowano 29 Września 2016 A dlaczego by miało być nie warto? Według mnie jasne że tak.
Skinupolska Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 A w jaki sposób to zrobić. ? PS. Witam wszystkich forumowiczów. Pozdrawiam
Acid Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Dokładnie. Okazało się że cały czas myśleliśmy że telefon to Kenzo jednak jest to Kate sprzedawany na allegro przez gościa jako Kenzo (ja kupiłem miesiąc temu z tej samej aukcji i było ok, teraz nie). Także radzę się dokładnie upewnić przed i po kupnie żeby nie stracić całego dnia czasu i nerwów tak jak my Kate ma etykiete po angielsku bez żadnego chińskiego znaczka. Stąd łatwo poznać. Z Mi5 Pro
majkel91 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam, mam dylemat, ponieważ w sklepie aze.com.pl jest Redmi Note 3 pro 3GB wersja KATE, https://www.aze.com.pl/pl/p/Telefon-Xiaomi-Redmi-Note-3-KATE-32GB/586, a w opisie jest napisane "ładowarka+przejściówka EU". Skoro wersja KATE jest na rynek EU to czemu ładowarka jest z przejściówką? Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez majkel91
kajfux Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Witam, mam dylemat, ponieważ w sklepie aze.com.pl jest Redmi Note 3 pro 3GB wersja KATE, https://www.aze.com.pl/pl/p/Telefon-Xiaomi-Redmi-Note-3-KATE-32GB/586, a w opisie jest napisane "ładowarka+przejściówka EU". Skoro wersja KATE jest na rynek EU to czemu ładowarka jest z przejściówką?Jak dobrze kojarzę, wersja KATE wyszła również na Tajwan, więc może dlatego że jest to wersja na tamten rynek. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
majkel91 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Tego nie wiedziałem. Ale to może być tak, że skoro nie jest to wersja na nasz rynek to może być problem z gwarancją? Napiszę do nich maila i zapytam jak to wygląda skoro to nie jest wersja eu.
gonzo_86 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Jak dobrze kojarzę, wersja KATE wyszła również na Tajwan, więc może dlatego że jest to wersja na tamten rynek. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Aze nie ma fonów z polskiej dystrybucji tylko ściągają z Chin z tego co się orientuję Więc lepiej doczytać warunki gwarancji albo w razie W składać reklamacje z tytułu niezgodności towaru z umową Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
majkel91 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Pytałem w mailu to mi odpisali, że naprawy gwarancyjne realizują w Polsce pod Wrocławiem. Telefony nie wiem skąd maja, bo mi odpisali też, że mają certyfikat EU oraz ładowarki różnie, i z przejściowką, i bez. Więc raczej jest ok. Tylko zastanawia mnie jedno, ponieważ mają w regulaminie, że gwarancji nie podlegają urządzenia, w których było instalowane nieoficjalne oprogramowanie, a w mailu mi napisali, że " Soft miuipolska nie jest oficjalnym oprogramowaniem i wymaga odblokowania bootloadera. Samo odblokowanie bootloadera nie jest powodem utraty gwarancji, jednak zrootowanie telefonu już tak". Trochę mnie to zastanawia..
Insomaniak Opublikowano 26 Czerwca 2017 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Witam, Moja dziewczyna zamówiła telefon Redmi Note 3 ze snapdragonem. Po jakimś czasie użytkowania postanowiłem poczestowac jej telefon romem miuipolska. Jednak tutaj zonk - jaka jest to tak naprawdę wersja telefonu? Że strony Xiaomi, po podaniu imeiu i s/n, dostałem wiadomość, że jest toH3B CMCU Z tego wynikałoby, że modelem jest Redmi Note 3 Pro SE.Jednak telefon twierdzi, że jest Redmi Note 3.Stad pytanie, czym upewnić się jaka wersja telefonu jest i jaki Rom wybrać. Mam pozwolenie od miui, i pobrany już program do flashu.
DeTomek Opublikowano 26 Czerwca 2017 Opublikowano 26 Czerwca 2017 W zakładce Informacje o telefonie w przypadku Redmi Note 3 Pro SE jest napisane właśnie tak jak na screenie, który wrzuciłeś. Wszystko się zgadza. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
ziomal_1313 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Najłatwiej ściągnąć aida64 z sklepu i w zakładce system dalej urządzenie mamy wersję wpisaną
Acid Opublikowano 26 Czerwca 2017 Opublikowano 26 Czerwca 2017 H3B to Kate, H3A to kenzo a H3Z to mtk 1
Rekomendowane odpowiedzi