Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rom Miuipolska 4.0 wgrywany na czysto z wszystkimi potrzebnymi wipe'ami.

Kiedy dodam zdjecie do istniejacego kontaktu to nie jestem pozniej w stanie na ten kontakt wejsc. Klikam na niego i widac, ze przekierowuje do okienka z kontaktem ale zaraz wraca na liste. To samo sie dzieje gdy tworze nowy kontakt, po dodaniu zdjecia ta sama sytuacja.

Nie wazne czy jest to konta xiaomi czy google, zawsze to samo :(

Kontakty ktore juz mialy zdjecia dzialaja normalnie, ale jesli chcialbym zmienic istniejace zdjecie na inne to znowu to samo.

O co chodzi?

P.S.

Samo dzwonienie z tego kontaktu dziala ale wejscie na jego wlasciwosci czy edycja juz nie...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam zupełnie inny problem (a raczej malutki BUG) z kontaktami ... jak wchodzę w kontakty to przewijanie za pomocą paska z literkami alfabetu pozwala na przesunięcie tylko do L a następnie od razu przeskakuje do Z. Tak mam kontakty z pozostałymi literkami :P może wynikać to z kwestii że literka Ł w kontaktach jest nierozpoznawalna ?

Opublikowano

U mnie jeszcze inaczej :D

Gdy edytuję kontakt (dla przykładu nazwę), to nie idzie zapisać zmian, ponieważ otrzymuję komunikat o pustej nazwie i/lub numerze telefonu, a wszystko jest wpisane poprawnie ;)

Opublikowano
A ja mam zupełnie inny problem (a raczej malutki BUG) z kontaktami ... jak wchodzę w kontakty to przewijanie za pomocą paska z literkami alfabetu pozwala na przesunięcie tylko do L a następnie od razu przeskakuje do Z. Tak mam kontakty z pozostałymi literkami :P może wynikać to z kwestii że literka Ł w kontaktach jest nierozpoznawalna ?

Kiedyś miałem, że nie wyświetlało mi literek M, N oraz O. Okazało się, że miałem uzupełniony mój profil w Kontaktach w opcji "Konfiguruj profil" (pierwsza pozycja na liście). Należy go usunąć ;)

Opublikowano
U mnie jeszcze inaczej :D

Gdy edytuję kontakt (dla przykładu nazwę), to nie idzie zapisać zmian, ponieważ otrzymuję komunikat o pustej nazwie i/lub numerze telefonu, a wszystko jest wpisane poprawnie ;)

Coś mi się wydaje że problem jest po Twojej stronie. Właśnie edytowałem kontakt i dodałem w nazwie 1. Poprawnie zapisało. Hongmi 5.0.

Masz aby na pewno kontakty na koncie Xiaomi?

Opublikowano

Ok to czemu nie przeniesiesz kontaktów z SIM na telefon? Przecież sim ma ograniczone sprzętowo możliwości przechowywania danych kontaktów. Nie widzę problemu. Owszem pewnie jest bug, że karta SIM jest do odczytu albo nie pozwala na taką edycję. Ale po co się męczyć skoro wszystko działa na kontaktach w telefonie?

Wysłane z mojego MI 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...