emwu13 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Rom Miuipolska 4.0 wgrywany na czysto z wszystkimi potrzebnymi wipe'ami. Kiedy dodam zdjecie do istniejacego kontaktu to nie jestem pozniej w stanie na ten kontakt wejsc. Klikam na niego i widac, ze przekierowuje do okienka z kontaktem ale zaraz wraca na liste. To samo sie dzieje gdy tworze nowy kontakt, po dodaniu zdjecia ta sama sytuacja. Nie wazne czy jest to konta xiaomi czy google, zawsze to samo Kontakty ktore juz mialy zdjecia dzialaja normalnie, ale jesli chcialbym zmienic istniejace zdjecie na inne to znowu to samo. O co chodzi? P.S. Samo dzwonienie z tego kontaktu dziala ale wejscie na jego wlasciwosci czy edycja juz nie...
szamanek Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dziwne, też mam 4.0 i sprawdziłem i u mnie wszystko jest okej. Wchodzę w kontakt, mogę edytować..
emwu13 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2014 A sprobuj dodac zdjecie lub utworzyc nowy ze zdjeciem i pozniej go sorawdz.
szamanek Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Tak właśnie zrobiłem i wszystko hula.
emwu13 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2014 To juz nie wiem, moze wipe cash i delvik pomoze.
emwu13 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2014 W sumie nie zrobiłem nic a jakoś działa na razie.
funny2k10 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 A ja mam zupełnie inny problem (a raczej malutki BUG) z kontaktami ... jak wchodzę w kontakty to przewijanie za pomocą paska z literkami alfabetu pozwala na przesunięcie tylko do L a następnie od razu przeskakuje do Z. Tak mam kontakty z pozostałymi literkami może wynikać to z kwestii że literka Ł w kontaktach jest nierozpoznawalna ?
Endriu Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 U mnie jeszcze inaczej Gdy edytuję kontakt (dla przykładu nazwę), to nie idzie zapisać zmian, ponieważ otrzymuję komunikat o pustej nazwie i/lub numerze telefonu, a wszystko jest wpisane poprawnie
AmyS Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 A ja mam zupełnie inny problem (a raczej malutki BUG) z kontaktami ... jak wchodzę w kontakty to przewijanie za pomocą paska z literkami alfabetu pozwala na przesunięcie tylko do L a następnie od razu przeskakuje do Z. Tak mam kontakty z pozostałymi literkami może wynikać to z kwestii że literka Ł w kontaktach jest nierozpoznawalna ? Kiedyś miałem, że nie wyświetlało mi literek M, N oraz O. Okazało się, że miałem uzupełniony mój profil w Kontaktach w opcji "Konfiguruj profil" (pierwsza pozycja na liście). Należy go usunąć
Acid Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 U mnie jeszcze inaczej Gdy edytuję kontakt (dla przykładu nazwę), to nie idzie zapisać zmian, ponieważ otrzymuję komunikat o pustej nazwie i/lub numerze telefonu, a wszystko jest wpisane poprawnie Coś mi się wydaje że problem jest po Twojej stronie. Właśnie edytowałem kontakt i dodałem w nazwie 1. Poprawnie zapisało. Hongmi 5.0. Masz aby na pewno kontakty na koncie Xiaomi?
Endriu Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Znaczy ja mam wyświetlane kontakty z karty SIM
grizzly Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Może już nie masz miejsca na sim?
Endriu Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Mam, mam zajęte przeszło 1/5 pojemności, a poza tym ja nie mogę edytować kontaktu
Acid Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ok to czemu nie przeniesiesz kontaktów z SIM na telefon? Przecież sim ma ograniczone sprzętowo możliwości przechowywania danych kontaktów. Nie widzę problemu. Owszem pewnie jest bug, że karta SIM jest do odczytu albo nie pozwala na taką edycję. Ale po co się męczyć skoro wszystko działa na kontaktach w telefonie? Wysłane z mojego MI 2
Rekomendowane odpowiedzi