dongregory Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Cześć poszukuję aplikacji do ucinania ogonków w smsach do Samsunga bo ta dostępna na stronie jest ale do nowszej wersji romu który jeszcze nie wyszedł na mój tel. A jeszcze wczoraj przed południem był dostępny i może ktoś go jeszcze ma. A nazwa jest następująca mms-mod 3.12.20 4.2 XDHPI jak dobrze pamiętam bo NS stronie jest dostępny ale na wersje 4.12.27 bardzo proszę może ktoś może mi pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Moda nie ma na serwerze. Poczekaj na nowy rom. Wysłane z Xiaomi MI 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Działa Ci chyba WSM tool? Tam masz rozszerzenie mi-tools i opcje ucinania ogonków w sms. http://miuipolska.pl/wsm-tools-zaawanso ... systemowe/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dongregory Posted December 28, 2013 Author Share Posted December 28, 2013 Działa Ci chyba WSM tool? Tam masz rozszerzenie mi-tools i opcje ucinania ogonków w sms. http://miuipolska.pl/wsm-tools-zaawanso ... systemowe/ Witaj niestety nie nam tego programu ale wyczytałem że nie działa on na miui. A może jest jakiś jeszcze program który to robi lub może ktoś ma stara wersje tego mms-mod której może jeszcze nie wyrzucił przecież jeszcze wczoraj przed południem była na serwerze ? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Był cały tydzień na pobieranie moda dla 3.12.20, teraz na jego miejscu jest nowy, więc masz dwa wyjścia: 1) użyjesz wsm 2) poczekasz na nowy rom dla swojego modelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Witaj niestety nie nam tego programu ale wyczytałem że nie działa on na miui. A może jest jakiś jeszcze program który to robi lub może ktoś ma stara wersje tego mms-mod której może jeszcze nie wyrzucił przecież jeszcze wczoraj przed południem była na serwerze ? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Jak nie dziala na miui jak on pod miui robiony. Nie wiem czy dziala na i9505 ale pewnie dziala LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Ja mam MODa na ucinanie ogonków ale na HDPI a zdaje się że i9505 to XHDPI. Mam rację? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Ja mam MODa na ucinanie ogonków ale na HDPI a zdaje się że i9505 to XHDPI. Mam rację? Nie latwiej zainstalowac WSM tool? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Pewnie że łatwiej. Ja mam WSM i u mnie działa a moda pobrałem na wszelki wypadek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Zamykamy, wszystko zostało napisane już. /Z25: otwieram, bo jeszcze autor się nie wypowiedział, s4 jest portem, a one mają prawo być w tym 1% urządzeń niezgodnych z wsm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dongregory Posted January 13, 2014 Author Share Posted January 13, 2014 Niestety na moim s4 nie działa ale już ptaszkiem sobie w inny sposób. Najnowsza wersja miui ma już w sobie chyba ucinanie ogonie jak sitter nie mylę. Jeszcze raz dzięki i oczywiście temat do zamknięcia Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoT Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Jak sprawdzić czy WSM rzeczywiście ucina ogonki? Bo jak wejdę w archiwum napisanych smsów i tam "ogonki" w smsach są to czy to znaczy, że dla tego modelu akurat ta opcja nie działa i ich nie wycina? Ps. przy okazji potwierdzę, że tak ogólnie to WSM dla I9505 działa jak najbardziej, z wyjątkiem sprawy, o której piszę powyżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ari93 Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 ja jak testowalem moda od ZduneX25 to wyslalem smsa o tresci ąćęół itp do znajomej z ktora akurat na fb czy tam gg gadalem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts