Jump to content

Redmi Note 3 Pro - MIUI 8 / 9 Stable

mihail1
 Share

Recommended Posts

Przed chwilą, Accuface93 napisał:

Da się to zmienić w ustawieniach powiadomień.."Wygląd powiadomień i przełączników>oddzielne". Była to pierwsza rzecz, która mnie zirytowała i którą zmieniłem :) 

Mimo tego belka nie wygląda jak w 7... :/ A szkoda.

8 minut temu, mara44 napisał:

kurcze zniknelo mi powiadomienie o aktualizacji panowie mozna gdzies to sciagnac czy trzeba czekac na kolejne powiadomienie ???

Czytaj co było pisane wyżej...

Edited by Veriael

Czyżby tylko u mnie po aktualizacji nieodebrane połączenia wyświetlały się na ekranie blokady? Nikt z Was tego nie ma?

5 godzin temu, Big00s napisał:

@krzyci81 trzeba obserwować jak bateria się ma na 8.0.1. Ja mam ustawione minimalne taktowania dla procesora na 400Mhz w Kernel Adiutor. To trochę pomaga wytrwać dłużej na jednym ładowaniu.

Zupełnie nie wiem co chodzi, ale dzięki za podpowiedź :)

U mnie podobna sytuacja cały czas mam stabilną wersję 7.5.3 czekać na aktualizację przez OTA czy instalować z pliku? Znajomy już wczoraj dostał aktualizacje...

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Właśnie sie przesiadłem z MIUI Polska 6.8.18 na tego Global stable i brakuje mi widgetu zegara z pogodą po prawej stronie no i tych ładnych ikonek które były w MIUI Polska. Da się te rzeczy jakoś ręcznie wgrać?

• Like 2

39 minut temu, konturek napisał:

Właśnie sie przesiadłem z MIUI Polska 6.8.18 na tego Global stable i brakuje mi widgetu zegara z pogodą po prawej stronie no i tych ładnych ikonek które były w MIUI Polska. Da się te rzeczy jakoś ręcznie wgrać?

Sprawdź zegarek z motywu "iOS9 Afterglow" - ma pogodę po prawej i jest ładnie animowany. 

Hej. Zainstalowałem tą wersje MIUI 8 Stable. Jak na razie sprawuje się bardzo dobrze na RN3P. Jedyny problem jaki znalazłem to taki że nie można wyłączyć/zamrozić aplikacji na stałe w ustawieniach. Wie ktoś jak to naprawić?

28 minut temu, konturek napisał:

dzięki kolego, poczytałem co tam popisali, i wgrałem tego twrp przez fastboota , pełny wipe i pomogło !! dzięki :DD

Ps. stock recovery dałem disable, bo pewnie znów musiałbym flashować go

12 godzin temu, Veriael napisał:

Sprawdź zegarek z motywu "iOS9 Afterglow" - ma pogodę po prawej i jest ładnie animowany. 

Dzięki, faktycznie jest bardzo podobny, jednak ten z MIUI Polska był o tyle fajniejszy, że można było z niego bezpośredni przejść do aplikacji pogody albo kalendarza a tu jest tylko zegar :/ . Jeszcze te ikonki, gdzieś czytałem że można je pobrać z imgur ale nic wiecej na ten temat nie znalazłem.

jakiś chyba problem z ładowaniem jest, bo jestem aktualnie w pracy i tel jest podpięty pod usb do laptopa i nie ładuje się, chociaż pokazuje ikonę ładowania.

ps. pomocy, mam 13 % :D

Edited by pawel924

Dziś pokazało mi aktualizację przez OTA. Jak tam się sprawuje? Pobierać? Nie chciałbym mieć jakiś problemów ze stabilnością lub z baterią. Ktoś może się konkretnie wypowiedzieć na temat tej aktualizacji? Byłbym bardzo wdzięczny :)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

• mrosi changed the title to Redmi Note 3 Pro - MIUI 8 / 9 Stable