Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj mi przyszedł telefon note 3 pro... 

Jest problem bo jak dzwonię to osoba słyszy mnie normalne ale mi kogoś przerywa i zniekształca rozmowe.. Telefon z goldway z romem global...

Wie ktoś coś ?

Opublikowano (edytowane)

Screenshot_2016-01-16-13-29-51[1].pngnote 3 pro prime tak dopłaciłem z ciekawości do global.

Chce bootloadera odblokować bo miałem wczesniej na mtk.. I teraz pisze mi przy 50 %, że inny sprzęt niż w profilu.. Gdzieś ktoś napisał, że to przez stable i developera muszę wgrać.... Ale jak na mtk miałem stable to pisało, że nie może zweryfikować...

Czym to mam wgrać i jaką wersje na to mam wgrać ?

Edytowane przez acidbrain
Opublikowano

Nie jestem w stanie rozszyfrować o czym piszesz.

Jeśli chcesz odblokować bootloader wgraj china dev (potrzeba zgoda od Xiaomi) ,

Jeśli chcesz mieć oficjalny rom to przez miflash.

Cała filozofia.

Jak to zrobić szukaj na forum.

Opublikowano

Mam już konto tam bo miałem redmi note 3 na mtk. Sprzedałem i mam teraz na snapie... I chce odblokować na tym samym koncie ale jest niezgodność konto a urządzenie...

Opublikowano (edytowane)

Proszę mi powiedz teraz mam sciągnąć to http://en.miui.com/download-301.html#439

I zainstalować to z zipa na tego globala ?

3 minuty temu, cukru napisał:

@luki! Pod jedno konto można wiele telefonów podpinać. Gdyby z każdym nowym telefonem trzeba było zakładać nowe konto to nie byłoby to wygodne ani logiczne.@acidbrain Dobrze pisali.

Edytowane przez acidbrain
Opublikowano
@acidbrain Przez updater nie zainstalujesz, na syfiaku nie działa. Musisz użyć MiFlash. Ściągasz Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download stąd http://en.miui.com/a-234.html (na Global dev też powinieneś moc odblokować bootloader). Instrukcję instalacji przez MiFlash znajdziesz na forum (szukaj Instalacja na zablokowany bootloader).
Opublikowano

Kurde.. Wgrane devy stable i miui polska i nadal problemy przy połączeniach.. NIestabilne i zakłócenia..

Może to przez to, że telefon jest TD-LTE ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zadzwoniłem do biura obsługi klienta i przysłali nową. Teraz już jest ok... Nie wiem czemu poprzednia powodowała problemy tylko na moim telefonie.

Opublikowano
16 minut temu, acidbrain napisał:

Zadzwoniłem do biura obsługi klienta i przysłali nową. Teraz już jest ok... Nie wiem czemu poprzednia powodowała problemy tylko na moim telefonie.

To napisz jeszcze w jakiej sieci bo innym się może przydać takie info.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 10.08.2016 o 20:10, acidbrain napisał:

Dzisiaj mi przyszedł telefon note 3 pro... 

Jest problem bo jak dzwonię to osoba słyszy mnie normalne ale mi kogoś przerywa i zniekształca rozmowe.. Telefon z goldway z romem global...

Wie ktoś coś ?

Mam ten sam problem ale ja jestem noga i nie mam pojęcia o czym Wy piszecie tzn te robimy czy global. Pomóżcie laikowi (laiczce) ;)

Przeszłam z Samsunga J 3 na Redmi note 3pro i jestem załamana nie słyszę co ludzie do mnie mówią.Nie wszyscy ale większość.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Telefon był w serwisie- oddali twierdząc że wszystko jest ok. Karta wymieniona i dalej to samo. Zniekształca głos rozmówcy. Co jeszcze mogę zrobić ???

Opublikowano

Hej,

Posiadam identyczny problem, tylko z operatorem Mobile Vikings, który także korzysta z infrastruktury PLAY. Czy ktoś znalazł rozwiązanie problemu?

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...