acidbrain Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Dzisiaj mi przyszedł telefon note 3 pro... Jest problem bo jak dzwonię to osoba słyszy mnie normalne ale mi kogoś przerywa i zniekształca rozmowe.. Telefon z goldway z romem global... Wie ktoś coś ?
jack78 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Goldway pakuje Rom custom. Chyba że ekstra dopłacałeś do romu global. wysłane z RedMi Note 3 Pro
mara44 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Spróbuj zrobić ustawienia fabryczne ....Jaki dokładnie rom masz ?
acidbrain Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) note 3 pro prime tak dopłaciłem z ciekawości do global. Chce bootloadera odblokować bo miałem wczesniej na mtk.. I teraz pisze mi przy 50 %, że inny sprzęt niż w profilu.. Gdzieś ktoś napisał, że to przez stable i developera muszę wgrać.... Ale jak na mtk miałem stable to pisało, że nie może zweryfikować... Czym to mam wgrać i jaką wersje na to mam wgrać ? Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez acidbrain
luki! Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Nie jestem w stanie rozszyfrować o czym piszesz. Jeśli chcesz odblokować bootloader wgraj china dev (potrzeba zgoda od Xiaomi) , Jeśli chcesz mieć oficjalny rom to przez miflash. Cała filozofia. Jak to zrobić szukaj na forum.
acidbrain Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Mam już konto tam bo miałem redmi note 3 na mtk. Sprzedałem i mam teraz na snapie... I chce odblokować na tym samym koncie ale jest niezgodność konto a urządzenie...
luki! Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Jedno konto = jeden odblokowany bootloader
acidbrain Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2016 No właśnie się pytałem wcześniej na forum to ludzie pisali, że nie trzeba nowego.. Ze co 30 dni można odblokować telefon..
luki! Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 To nie wiem... Byłem przekonany, że jedno konto przypisane jest do jednego telefonu.
cukru Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 @luki! Pod jedno konto można wiele telefonów podpinać. Gdyby z każdym nowym telefonem trzeba było zakładać nowe konto to nie byłoby to wygodne ani logiczne.@acidbrain Dobrze pisali.
acidbrain Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Proszę mi powiedz teraz mam sciągnąć to http://en.miui.com/download-301.html#439 I zainstalować to z zipa na tego globala ? 3 minuty temu, cukru napisał: @luki! Pod jedno konto można wiele telefonów podpinać. Gdyby z każdym nowym telefonem trzeba było zakładać nowe konto to nie byłoby to wygodne ani logiczne.@acidbrain Dobrze pisali. Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez acidbrain
cukru Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 @acidbrain Przez updater nie zainstalujesz, na syfiaku nie działa. Musisz użyć MiFlash. Ściągasz Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download stąd http://en.miui.com/a-234.html (na Global dev też powinieneś moc odblokować bootloader). Instrukcję instalacji przez MiFlash znajdziesz na forum (szukaj Instalacja na zablokowany bootloader).
acidbrain Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) A jak jest devices is locked can not flash images ? Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez acidbrain
mrosi Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 @acidbrain i @luki! To Acid pisał też o tym. Dostaje się jedną zgodę na odblokowanie na konto. Nie urządzenie. Z kolei na tym koncie możesz odblokować jedno urządzenie na 30 dni.
luki! Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Dzięki za informacje. Dobrze wiedzieć!
acidbrain Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2016 No i na tym odblokowałem i już nie przerywa ale głos jest bardzo słabej jakości.. Wie ktoś co dalej ? Mam reklamować ?
cukru Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Sprawdź jeszcze głośnik w diagnostyce.
acidbrain Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Kurde.. Wgrane devy stable i miui polska i nadal problemy przy połączeniach.. NIestabilne i zakłócenia.. Może to przez to, że telefon jest TD-LTE ?
acidbrain Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zadzwoniłem do biura obsługi klienta i przysłali nową. Teraz już jest ok... Nie wiem czemu poprzednia powodowała problemy tylko na moim telefonie.
FromWP Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 16 minut temu, acidbrain napisał: Zadzwoniłem do biura obsługi klienta i przysłali nową. Teraz już jest ok... Nie wiem czemu poprzednia powodowała problemy tylko na moim telefonie. To napisz jeszcze w jakiej sieci bo innym się może przydać takie info.
Dyzie Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Dnia 10.08.2016 o 20:10, acidbrain napisał: Dzisiaj mi przyszedł telefon note 3 pro... Jest problem bo jak dzwonię to osoba słyszy mnie normalne ale mi kogoś przerywa i zniekształca rozmowe.. Telefon z goldway z romem global... Wie ktoś coś ? Mam ten sam problem ale ja jestem noga i nie mam pojęcia o czym Wy piszecie tzn te robimy czy global. Pomóżcie laikowi (laiczce) Przeszłam z Samsunga J 3 na Redmi note 3pro i jestem załamana nie słyszę co ludzie do mnie mówią.Nie wszyscy ale większość.
acidbrain Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2017 Pierwsze co wymien karte sim u operatora na nowa
Dyzie Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Telefon był w serwisie- oddali twierdząc że wszystko jest ok. Karta wymieniona i dalej to samo. Zniekształca głos rozmówcy. Co jeszcze mogę zrobić ???
Morvi Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 @Dyzie Jaki ROM? Pisz na PW. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1
elendor Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 Hej, Posiadam identyczny problem, tylko z operatorem Mobile Vikings, który także korzysta z infrastruktury PLAY. Czy ktoś znalazł rozwiązanie problemu?
Snajper Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 To samo mam tylko że na karcie rbm(Play) A na zwykłej karcie Play (formuła) działa idealnie magia poprostu
Rekomendowane odpowiedzi