Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Soft wgrany najnowszy xiaomi.eu_multi_HMNote3Pro_6.7.28_v8-5.1.zip. Nic nie mogę usunąć chyba że w root exolorer a np es menager niet. I tak nie mogę zrobić zdjęcia jak mam ustawiony w aparacie priorytet zapisu na sd. Z galerii systemowej mogę usuwać zdjęcia a już z Quickpic nie, wysjakuje okno "Dostęp do karty- aby wykonać tę akcje dotknij lewej górnej szuflady.... itd" oczywiście żadnej szuflady nie ma. Podobnie jak przy operacjach a karcie w es explorer. Ma ktoś radę ?

Edytowane przez bartekffw
Opublikowano (edytowane)

próbowałem te sdfixy i żaden nie działa. Zmieniłem karte (32 GB) na starą 16 GB i jest ok. Teraz tą (32gb) spróbuje ją sformatować i zobaczę czy się naprawi.

Opublikowano (edytowane)

Jednak karta walnięta przy próbie formatu wyskakuje blokada. Tylko dziwne bo przed instalacją miuipolska było ok. Może taki przypadek.

11.jpg

Opublikowano

Witam ponownie. Po aktualizacji softu z 04.08.2016 root nie działa. w Superuser wyskakuje żeby jeszcze raz zainstalować czy coś podobnego. Jak z TWRP jeszcze raz zainstaluje SU to nic się nie stanie ? można na zainstalowany jeszcze raz zainstalować ?

• luki! odblokował(a) ten temat
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...