Skocz do zawartości

Pytanie

Opublikowano

Koledzy czy jest możliwość aby w MIUI 8 po rozwinięciu paska powiadomień jako pierwszy ekran był z przełącznikami?

Obecnie pierwszy jest z powiadomieniami i trzeba przewinąć w prawo by trafić do przełączników.

Zastanawiałem się nad warunkiem, że jeżeli nie ma powiadomień, to rozwijają się przełączniki, a jeżeli są powiadomienia to powiadomienia są jako pierwsze.

Z góry dzięki za pomoc

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

ok pozostaje się przyzwyczaić ;-)

Chyba, że ktoś by zgłosił by wprowadzić taką modyfikację w nowych wersjach - ja nie czuję się na siłach by napisać zgrabnie po angielsku na xiaomi.eu :-D

Wg mnie ten warunek, że jak nie ma powiadomień, to jako pierwsze są przełączniki, to dobre rozwiązanie.

• 0
Opublikowano

I tak chyba było na MIUI 7, nieprawdaż? Wydaje mi się, że kitajce chciały nas "zachęcić" w ten sposób do stylu przewijanego, który był przecież taką nowością w tej wersji :D

• 0
Opublikowano

Pewnie że dobre i tak było w miui v7 ale kreatywni kosoocy przyjaciele zapewne stwierdzili że to zbyt banalne i utrudnili trochę by było ciekawiej czytaj mniej intuicyjnie ;)

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

Jak tak bardzo ci na tym zależy to zainstaluj Xposed i xMIUI, tam możesz ustawić żeby zawsze wysuwały się przełączniki albo żeby przy wysuwaniu z lewej wysuwały się powiadomienia a z prawej przełączniki

• 0
Opublikowano
1 minutę temu, michałm93 napisał:

Ja w ogóle nie mam przewijalnych, ma ktoś tak?

Wszyscy tak mają od pewnego czasu. Trzeba przywyknąć.

• 0
Opublikowano
Dnia 29.07.2016 o 22:48, krzygaj napisał:

Mam siatkę, ale to nie rozwiązuje problemu, że trzeba przewinąć w prawo by dotrzeć do przełączników

Dzięki za info bo nie wiedziałem że przesunięcie w prawo pokazuje przełączniki . Swoją drogą to naprawdę przydałby się mod żeby od razu były te przełączniki. Powiadomienia mam sporadycznie i większość wyłączone a przełączniki zawsze są potrzebne od razu...szczególnie że jeśli w poprzednich wersjach to było to co zależało aby pozostawić to do wyboru użytkownika...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...