Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

I system poprawnie to rozpozna... a co ważniejsze, wykorzysta ?

EDIT: Widzę że rozpoznaje. But..

Edytowane przez Eragon
Opublikowano

Robisz w swoim tą modyfikacje @Acid ? Jestem ciekawy czy faktycznie te dodatkowe 2GB się tak przydadzą. Miałem wątpliwości czy warto dopłacać z 3 na 4...

Opublikowano

Żartujecie czy co?

Chyba nie wziąłeś tego co napisałem na poważnie? W życiu bym nie wylutował sobie pamięci w telefonie za 2 kafle tylko by mi się zwiększył numerek z 4 na 6? Przecież ten ram nic nie daje. Nawet jak masz 2 GB to w MIUI chodzi ok. 3 to już luz. 4 ... dla szpanu.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Acid napisał:

Żartujecie czy co?

Chyba nie wziąłeś tego co napisałem na poważnie? W życiu bym nie wylutował sobie pamięci w telefonie za 2 kafle tylko by mi się zwiększył numerek z 4 na 6? Przecież ten ram nic nie daje. Nawet jak masz 2 GB to w MIUI chodzi ok. 3 to już luz. 4 ... dla szpanu.

No tak mi się właśnie wydawało, ale nie wyczułem wystarczająco ironii w "entuzjastycznym" pierwszym poście ;) zdziwiło mnie co napisałeś, dlatego wolałem się upewnić.

Edytowane przez wtbn
Opublikowano

Oj tam nie wiem czy pamiętacie biedronkowy tablet gocleaver a73. Swojego czasu był straszny bum na ten tablet, nawet na allegro był serwis co zmieniał 512 na 1 gb ram ;-)

z Mi4 LTE

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...