Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem tel od Wyborowo, wszystko wydaje się ok ale :

- brak zdrapki z kodem QR

- ładowarka ma napisy na boku a gdzies czytalem że powinny być pod spodem

Jak mogę sprawdzić oryginalność bez tego kodu, sprawdzanie przez imei nie idzie bo serwery sa obciążone.

Opublikowano (edytowane)

W Redmi Note 3 Pro nie ma już zdrapki. Numery są na naklejce która znajdowała się (lub powinna znajdować) z tyłu telefonu.

Pokaż zdjęcie tej ładowarki.

Edytowane przez Mark1991
Opublikowano

Ładowarkę masz oryginał. Starsze wersje (nie wiem czy od tego smartfona nawet) miały napisy od spodu. Co do zdrapki to ja też nie mam. W poprzednich smartfonach xiaomi nawet ich nigdy nie sprawdzałem.

Jak boisz się o podróbkę to włącz antutu. Nie wiem jak xiaomi ale inne marki podrabiali w  ten sposób że pchali słabe bebechy a system modyfikowali żeby widział niby prawidłowe dane. W antutu wynik zawsze był dużo gorszy. Poza tym różniły się minimalnie wizualnie ale wydaje mi się, że w tym wypadku nie masz się co martwić.

Opublikowano (edytowane)

A weryfikowałeś jakoś bez kodu? Zaraz odpale Antutu ile powinno byc mniej wiecej? Cpu-z pokazuje Qualcomm Snapdragon 1.40 ^xARM Coretex - A53 @1.40 ghz ale , zalogowałem sie bezproblemowo do Xiaomi Account i pobrałem najnowsze Miui wiec chyba jest spoko ale mimi to chciałbym zobaczyć zielony ekranik :-)

Antutu Bench. - 66541 w sumie słabo , w rankingu zwykły note wypada lepiej....:-(

Edytowane przez Rufinek
Opublikowano (edytowane)

Zrobiłem drugi raz i jest 74206

Czyli chyba jednak oryginał, zwykły note bez pro ma niewiele mniej

Edytowane przez Rufinek
Opublikowano

U mnie w Rankingu Antutu zwykły Note osiaga 73053.Tego pro wziałem dla żony i miałem wziąć jeszcze jednego dla siebie ,gólnie podoba mi się bardzo wykonanie ale jaość rozmów odstrasza mnie ,żonę słychać z lekkim pogłosem...

Opublikowano

Może ja trafiłem gorsza wersję, cały dzień było ok teraz troche tak jakby z wanny.Jutro obadam jeszcze.Co to x10 ?:-) Ja ma pro, w tej liscie co Antutu daje jest ze zwykly note 3 robi 73k. Mam dylemat brac tego xiaomi, s5 czy lg g3

Opublikowano

Zamawiałem od Wyborowo jakoś w marcu, czyli krótko po premierze. Też się bałem, ale przecież tak szybko by nie wyszły podróbki. Martwiłem się niskimi wynikami w antutu, ale winowajcą okazał się tzw. syfmiui. Raz było 50 tys, raz 70, raz 60 i tak ciągle... Gdy wgrałem wersję Global Stable sytuacja się unormowała. Wątpię żeby sprzedawca, który sprzedał tyle produktów Xiaomi i cieszy się dobrymi opiniami miał jakiś badziew i go opchnął dalej. Myślę, że możesz być spokojny. Dodam, że weryfikacja za pomocą jakiejś strony nie działa na każdym smartfonie od Xiaomi. Ja miałem komunikat: couldn't verify device - na syfiastym romie i na Global Stable. Spokojnie!

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, malimalinello napisał:

Zamawiałem od Wyborowo jakoś w marcu, czyli krótko po premierze. Też się bałem, ale przecież tak szybko by nie wyszły podróbki. Martwiłem się niskimi wynikami w antutu, ale winowajcą okazał się tzw. syfmiui. Raz było 50 tys, raz 70, raz 60 i tak ciągle... Gdy wgrałem wersję Global Stable sytuacja się unormowała. Wątpię żeby sprzedawca, który sprzedał tyle produktów Xiaomi i cieszy się dobrymi opiniami miał jakiś badziew i go opchnął dalej. Myślę, że możesz być spokojny. Dodam, że weryfikacja za pomocą jakiejś strony nie działa na każdym smartfonie od Xiaomi. Ja miałem komunikat: couldn't verify device - na syfiastym romie i na Global Stable. Spokojnie!

Też kupiłem u Wyborowo, czkałem 10 dni na dostawę, miała być od ręki. Dostałem trochę upustu i etui gratis. Na syfmiui , miałem w AnTuTu 78 tys. za każdym razem, teraz na 7.3.5.0 mam max 75 tys. ale oczywiście rom jest o nieb lepszy, stabilny i nie ma  nim problemów, aktualizacje itd. Te 3 tys. różnicy nie ma znaczenia, nawet o wiele większa różnica w punktach nie ma wpływu na wydajność w grach, aplikacjach i w płynności działania smartfonu.

2 godziny temu, Erlo17 napisał:

Edytowane przez Erlo17
Opublikowano

W antutu nie ma takiego telefonu jak redmi note 3 pro, PRO to potoczna nazwa. Telefon na helio x10 osiąga 50k

• Like 1
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...