Skocz do zawartości

Ankieta: Jak się Wam spisuje GPS w Mi Note (nie "Pro")?

Ankieta: Jak się Wam spisuje GPS w Mi Note?  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń w skali szkolnej (1–6) pracę GPS w swoim Mi Note:

• 1 – tragedia (GPS więcej nie działa, niż działa)
      3
    • 2 – miernie (często występują problemy z gubieniem "zasięgu" lub łapaniem fix-a, jest to bardzo uciążliwe)
      0
    • 3 – dostatecznie (występują problemy z gubieniem "zasięgu" lub łapaniem fix-a, raz jest lepiej, raz jest gorzej)
      1
    • 4 – dobrze (czasem występują problemy z gubieniem "zasięgu" lub łapaniem fix-a, ale nie na tyle często, aby było to uciążliwe w praktyce)
      1
    • 5 – bardzo dobrze (problemy z gubieniem "zasięgu" lub łapaniem fix-a zdarzały się niezmiernie rzadko, jestem zadowolony)
      1
    • 6 – celująco (nigdy nie było żadnych problemów z gubienień "zasiągu" GPS" lub ze złapaniem fix-a, jest super)
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zapraszam do wypełnienia powyższej ankiety na temat GPS w Mi Note (nie "Pro"), a poniżej do pisania swoich uwag na ten temat. Także pod kątem: czy MIUI8 coś tu zmieniło?

Edytowane przez latet
Opublikowano

MIUI 8 standardowo nic u mnie nie zmieniło z problemem z GPS - na razię testuję poradę z wyłączeniem Oszczędzania baterii - jak będzie hulało dobrze to uznam to za jakieś rozwiązanie - chociaż jakby co to wyjątki miałem porobione dla aplikacji aby działała lokalizacja i nic nie pomagało...

Opublikowano
4 godziny temu, Eru napisał:

Po sztuczce z folią

dd0fff15823b44becdbce6a62b9c8ad4.jpg

Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka

Możesz sprawdzić który masz model, piszę na pudełku ja mam 2014617 kolega ma 2014616.

Opublikowano

Powiem Wam, że od 5.12.17 aż do obecnego Romu nigdy nie miałem problemów z GPS. Telefon kupiony w marcu, osobiście w salonie w HKG.

Wysłane z mojego MI NOTE LTE

Opublikowano
2 godziny temu, shemagh napisał:

Możesz sprawdzić który masz model, piszę na pudełku ja mam 2014617 kolega ma 2014616.

2014616 - który kolega?

Opublikowano

Miałem tylko chwilę by porównać i jednak działa mu gorzej widzi mniej satelitów i ma większy błąd. On ma drewniane plecki kupione na aliexpress może to ich wina, ogólnie rzadko używa i nie stwierdził by mu to wadziło, wciąż ma miui na 4.4.

Swojego sprawdziłem na trasie, boczne drogi mocno zasłonięte drzewami, telefon na siedzeniu bo do uchwytu od jabłka nie pasuję i wszystko działało jak należy nic nie zrywało cały czas było pozycjonowanie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po zainstalowaniu miui 8 gps działa tak jak na kk. Droga łódź - wawa bez proboemu. Szybko łapie i nie gubi sygnału.

Wysłane z mojego KM1065G przy użyciu Tapatalka

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...