Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem przy kamerce frontowej widać biały kolor przez co wieje taniością, to samo ten biały czytnik linii...

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej ostatnio zbiło mi się szkło hartowane Nillkina i zamówiłem sobie drugie. I zabrałem się za zdjęcie i przyklejenie nowego szkła. Sęk w tym, że zj*****em i niedokładnie wyczyściłem stary klej :-D:-D. I w jednym rogu pod nowo naklejonym szkłem zrobił się taki jakby odcisk. Czy jest jakaś opcja żeby pozbyć się go? Odkleić ten kawałek szkła i przeczyścisz ekran ewentualnie coś podziałać z tymi paskami od ściągania kurzu :D? 

Opublikowano
19 godzin temu, Dobble napisał:

Odkleić ten kawałek szkła i przeczyścisz ekran ewentualnie coś podziałać z tymi paskami od ściągania kurzu :D?

To już lepiej odkleić cale szklo, dobrze wyczyscic i nakleic jeszcze raz. Odklejajac kawalek wyczyscisz jedno miejsce, a w drugim zaraz bedziesz mial kurz, wiec jedno naprawisz, drugie zepsujesz ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

http://allegro.pl/xiaomi-mi5-3mk-flexible-glass-cienkie-szklo-0-2-i6760399437.html?snapshot=MjAxNy0wNy0xN1QxMDo1OTowMS4yNTNaO2J1eWVyOzg2YzQxNTEwOTY0MWJlZmM3ZDFmOTVmYzk2N2QzY2Q1MGIwNmJjNjM2NWI4ZTE3ZGIyNmYyZDk5YzU3NzFiN2Y%3D 

Wczoraj kupione, dzisiaj dostarczone i założone. Jeden mały farfocel pozostał pod szkłem (zapomniałem przetrzeć ekran jak oderwałem 1 folię), ale nie rzuca się aż tak w oczy więc nie ma tragedii.

Najbardziej obawiałem się, że jak przykleję szkło to będzie problem z założeniem etui Nillkin Frosted, ale na szczęście wszystko idealnie pasuje.

Edytowane przez kowi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy miał ktoś taki problem, że case dociskał szkło i sprawiał, że to się odkleja? Jak mocniej ścisnę telefon to szło pręży i się odkleja, szkło mam oryginalne mi5. 

Opublikowano

W takim razie może uderzę w inny case, już tak się staram z tymi szkłądmi symetrycznie i w ogóle, a to mozę wina case, myslałem, że wszystkie takie same... 

Opublikowano

21 godzin temu, Mokakua napisał:

W takim razie może uderzę w inny case, już tak się staram z tymi szkłądmi symetrycznie i w ogóle, a to mozę wina case, myslałem, że wszystkie takie same... 

tez tak mialem :) z tym dociskaniem, u mnie luphie ta ramka do okoła, ale uszkodzilem szklo i zamontowalem nowe i 0 problemow przy czym widze ze szklo poszlo lekko do gory, bo mam minimalnie wieksza przestrzen nad przyciskiem niz pod, sa to dziesiate milimetra ale sa

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...