Akcesoria
23 topics in this forum
-
- 2 followers
- 11 replies
- 10k views
Witam wszystkich! Przymierzam się do zakupu powerbanka. Czytałem recenzje, opinie i oglądałem testy. Wybrałem 2 modele które spełniają moje kryteria: min. 10 000 mAh Quick Charge 3.0 USB type C mianowicie: BlitzWolf BW-PF2 https://www.banggood.com/BlitzWolf-PowerStorm-BW-PF2-10000mAh-18W-QC3_0-Type-C-Power-Bank-with-Fast-Charging-Input-and-Output-p-1219389.html?cur_warehouse=CN oraz Xiaomi Power Bank Pro 10000mAh (model PLM03ZM z QC 3.0) https://pl.aliexpress.com/item/Oryginalny-Xiaomi-Moc-Banku-Pro-10000-mAh-Two-way-Szybkie-adowanie-USB-Uniwersalna-adowarka-Zewn-trzna/32870403848.html?ws_ab_test=searchweb0_0…
Last reply by Quwerti, -
-
Bateria do Mi 5 1 2
by fuxmen- 3 followers
- 43 replies
- 8.9k views
Witam wszystkich Mojej narzeczonej MI5 chyba bateria zaczyna po roku wykazywać oznaki lekkiej choroby starości. Proszę o polecenie jakiegoś zamiennika najlepiej z Polski, z góry dziękuję. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Last reply by Soren, -
- 2 followers
- 657 replies
- 77.4k views
Szukam jakiegoś fajnego etui które nie oszpeci telefoniku, możecie coś polecić? Znalazłem coś takiego ale i mi się podoba ale wolałbym na allegro zamówić lub jakimś polskim sklepie. http://pl.aliexpress.com/item/For-Xiaomi-Mi5-Original-Luphie-Brand-Luxury-Metal-Case-Aluminum-Frame-Top-Quality-Bumper-For-Xiaomi/32618796767.html?spm=2114.010208.3.441.Oc6k1E&ws_ab_test=searchweb201556_2,searchweb201602_4_10017_10005_10006_10034_10021_507_10022_10020_10018_10019,searchweb201603_9&btsid=6ab62693-9d06-4249-9d67-2e4746f99c83
Last reply by MrPaluszek, -
- 1 reply
- 1.1k views
Witam wszystkich! Wyrabia mi się gniazdo ładowania i kabel co raz częściej wypada. Używam co prawda mi5 ok. dwóch lat i być może to normalne. Ale pytanie dotyczy podłączenia ładowania bezprzewodowego. Jest to możliwe dla tego modelu? Jak tak to jakie by były tego koszty? Lepiej wymienić gniazdo ładowania czy montować takie ładowanie? Pozdrawiam
Last reply by PolskaWTF, -
- 66 replies
- 7.2k views
Zastanawiam się nad zakupem słuchawek bluetooth. Budżet bliżej nie określony, ale oczywiście w ramach rozsądku. Dobrze jakby miały możliwość podłączenia dwóch telefonów na raz.
Last reply by Artur_, -
- 2 followers
- 99 replies
- 18.4k views
Witam poszukuje ładowarki obsługującą technologię Quickcharge 3.0 oraz kabla USB-C który odpowiednio "zadba" o flagowca Xiaomi. Chciałbym aby ładowarka miała 3 lub więcej porty USB nie koniecznie w technologi szybkiego ładowania.
Last reply by K4r0lSz, -
- 2 followers
- 75 replies
- 19.8k views
Hejka, na pewno nie każdy jest fanem zakładania na telefon etui/bumpera które mniej lub bardziej zmieniają wygląd naszego telefonu. Dostępne są tez folie 3mk ale trzeba się liczyć z kosztem 80-90zł. Może po prostu wymienić tylną klapkę? Wiem, ochrona żadna, ale mi jeszcze nigdy telefon nie spadł/wypadł itp. Zaś do sprzedaży można założyć niezniszczony oryginał. Oryginał na dragon-tt to koszt 28$, więc wolałbym coś tańszego. Czy ktoś próbował zamienników? np ten na aliexpress lub inny droższy Interesująca jest wersja matowa, zawsze palcowania unikniemy. Ważne aspekty to spasowanie, jakość plastiku i wygląd. Ktoś kupił i jest zadowolony? Może jakie…
Last reply by Rucik, -
Zastanawiam się nad kupnem szkła foli na mojego mi5 64g. Co macie na swoich MI5? co możecie polecić a czego nie?Ma ktoś produkty Nilkina lub Mocolo? jak sie sprawują?
Last reply by xede, -
- 10 replies
- 2.1k views
Dzień dobry. Przymierzam się do zakupu nowego uchwytu samochodowego. Czy możecie polecić sprawdzone konstrukcje do "Mi piątki", które doskonale spełniają Wasze wymagania ? Dzięki.
Last reply by xede, -
- 1 reply
- 1.1k views
Witam. Zgubiłem szufladkę na kartę sim do mi5. Czy miałby ktoś na sprzedaż szufladkę z uszkodzonego telefonu.
Last reply by xede, -
- 3 replies
- 1.7k views
Witam, Jak w temacie, szukam kompletnej obudowy do Mi5. Ktoś coś? Cena? Nie szukam samych pleców pozdrowienia
Last reply by tpawel, -
- 2 replies
- 1.3k views
Witam, Mam pytanie czy ktoś korzysta razem z Xiaomi Mi5 z pulsometrem łączącym się przez bluetooth lub ANT+? Prosiłbym również o podanie modelu pulsometru. Ciężko jest znaleźć informację na ten temat w internecie a również żadne firmy nie potwierdzają kompatybilności.
Last reply by gasie, -
- 38 replies
- 5.3k views
Na ali jest takiego typu naklejka http://www.aliexpress.com/item/100-Real-Wood-material-Original-Brand-Wood-back-sticker-For-Xiaomi-Mi5-Cases-M5-Cover-Free/32638144398.html?spm=2114.01010208.3.56.qoBMMx&ws_ab_test=searchweb201556_8,searchweb201602_1_10034_10033_507_10032_10020_10017_10005_10006_10021_10022_10009_10008_10018_10019,searchweb201603_10&btsid=e067966e-f087-4094-957b-0238174e4785 do tego można dokupić zwykłe plastikowe plecy i na to rzucić w/w naklejkę, używał kiedyś ktoś czegoś takiego? Oczywiście również chodzi mi o opinie na innych telefonach.
Last reply by Vognar, -
- 2 replies
- 1.3k views
Witam posiadam smartfona Xiaomi mi5 chciałbym dokupić do niego okulary vr, w miarę tanie, żeby obraz był na całą szerokość pola widzenia i nie miał żadnych pasków, czy wrażenia tuelu, wobec tego jakie polecacie max do 100zł. Jeszcze nie miałem nigdy do czynienia z żadnymi googlami vr dlatego pytam
Last reply by kamillm, -
- 2 replies
- 1.7k views
Czy akcesorium typu endoskop: http://www.banggood.com/123_55m-5_5mm-6LED-1_3-Million-Pixels-High-Definition-Micro-USB-Endoscope-Inspection-Camera-p-1046159.html?rmmds=search po zastosowaniu odpowiedniej przejściówki na usb-c będzie działać z mi5 z romem miui polska?
Last reply by kwasekk, -
- 2 replies
- 1.8k views
Witam, chciałbym kupić smartwatch Samsung Gear s3 frontier lecz nie wiem czy będzie on w pełni działał z Mi5. Macie jakieś opinie na ten temat? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Last reply by edyjur, -
- 13 replies
- 3.2k views
Witam, Szukam jakiejś sensownej stacji dokującej do Mi 5. Chodzi o taką biurkową stację żeby postawić telefon na przykład koło komputera, na której mogę ładować telefon. Czy ktoś posiada takową i może polecić? Jak na razie znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/stacja-dokujaca-ladowarka-usb-typ-c-nexus-oneplus-i6055442501.html Wygląda ok, tylko ciekaw jestem czy Mi 5 będzie na niej stabilny. Duży plus dla tej stacji za to że ma wejście USB i podłączana jest na standardowe microUSB. Pozdrawiam
Last reply by penetratore, -
- 6 replies
- 2.3k views
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! Mam pytanie dotyczące jakości produktu Xiaomi Mi5 3mk FlexibleGlass 3D wersja High-Grip™. Szukałem w temacie "Szkło/folia do Mi5" opinii na temat tego szkła/folii jednak mała ilość osób wypowiedziała się na jego temat. Przeszukałem wszelakie zasoby internetu, ale nie są one dla mnie wystarczające . Chciałbym zapytać o jakość tego produktu osoby, które miały styczność z tą ochroną telefonu zaproponowaną przez firmę 3mk. Kluczowe jest dla mnie to, czy folia odkleja się od tyłu telefonu (jeśli tak to po jakim czasie?) i czy faktycznie dzięki niej telefon fajnie leży w dłoni i nie wyślizguje się. Jak wypada ten produkt od strony…
Last reply by Daw1234, -
- 0 replies
- 901 views
Witam forumowiczów. Kupiłem do swojego Mi5 słuchawki Koss Porta Pro jednak nie uśmiecha mi się jadąc na rowerze wyciągać telefon, odpalać ekran i celować w przycisk palcem aby zmienić piosenkę. Nie wiem czy jest takie urządzenie i możliwość sterowania w taki sposób jak chcę ale szukam pilota na bluetooth który miałby możliwość sterowania odtwarzaczem telefonu czyli zgłaśnianiem, ściszaniem i przełączaniem piosenek. Takie coś znalazłem: http://4kom.pl/product-pol-5987-Wielofunkcyjny-pilot-bluetooth-gamepad-MINI-pad-kontroler-.html
Last reply by qwerty, -
- 0 replies
- 985 views
Potrzebuje ładowarki samochodowej Do Mi 5. Jako, że cięcie kosztów jest u mnie mile widziane chciałbym się dowiedzieć czy ta będzie ok (znalazłem w szafce). Potrzebuje tez kabel do niej. Jakis konkretny polecacie (allegro), czy nie ma znaczenia?
Last reply by motylferbi, -
- 1 reply
- 4.2k views
Witam Zastanawiam się czy na Xiaomi Mi5 z romem miuipolska działała by przejściówka usb-c na hdmi np. taka http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-USB-Type-C-to-USB-HDMI-Multi-function-Conversion-Adapter-For-Xiaomi-Mibook-Macbook-p-1078952.html
Last reply by Ari93, -
- 2 replies
- 1k views
Mam taki problem iż po sparowaniu pada od ps4 z moim mi5 na wersji miui,eu z 17 wrzesnia, nie mogę nic nim robić czy to w ekranie głownym czy w aplikacjach choć pad jest sparowany z telefonem. Nie parowałem go na wczesniejszych wersjach to moje pierwsze podejście tak wiec czy wiecie co może byc przyczyną tej usterki? Probowałem z drugim padem od ps4 i tez nic. A w internecie nie znalazłem o tym zadnych informacji.
Last reply by acanth, -
Nie mam jeszcze telefonu bo będzie dopiero po weekendzie, ale już chciałem sobie skompletować ładowarkę i dłuższy kabel do ładowania:) Podobno Mi5 wspiera qc 3.0, a do zestawu dołączana jest ładowarka qc 2.0. Prawie zamówiłem takie cudo http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-QC3_02_4A-30W-Dual-USB-Fast-Charger-EU-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1047935.html i doczytałem notkę na samej górze " Note: Because the Xiaomi 5 is not in full compliance with Qualcomm 3.0 charging technology, so our charger only work on QC2.0 with the Xiaomi 5. Other phones will not have this problem. " To jak to jest z tym Mi5? Wspiera qc 3.0 czy nie wspiera? A może to problem jedyn…
Last reply by stereo0,