Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam 

Posiadam mały problem dotyczący wydajności baterii.Od raz po ładowaniu telefonu zauważyłem szybki spadek % baterii w tel nigdy wcześniej tak nie było, wiec domyśliłem się że jakaś apka zjada tyle prądu i nie myliłem się otóż system android zżera ponad 30 % do tego plus  Android 20 % wczesniej oba wyniki były znacznie mniejsze. Próbowałem restart telefonu i nic jeśli jest jakaś metoda mniej inwazyjna niż zmiana sofu to proszę o Pomoc

Temat Dotyczy Xiaomi Redmi3

Edytowane przez wychu28
Opublikowano

Ja na 7.1.3.0 lbl mam system android 17% a android Os 10%, ale co z tego, jak to cie zmienia co jakiś czas... W każdym bądź razie, u mnie z baterią wszystko ok.

Podaj wersję softu jaka posiadasz.

Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Rozumiem , 

Moze byc ten z oficjalnej strony xiaomi 

https://www.androidfilehost.com/?fid=24499762636005475

Jest napisane eu multi czyli pl jezyk bedzie.  Ogolnie nie wiem czy sobie z tym poradze kiedys zmieniałem softy ale to na starym poczciwym Sgs:)

Jesli jest dobry to albo ja to ogarne albo gosciu z serwisu,  chce miec pewnosc ze ten podany wyzej bedzie niezawodny w tedy wywale ten obecny

Edytowane przez wychu28
Opublikowano

Cos czytalem ze jest kilka sposobow na jego odblokowanie przez strone mi  ale to trzeba niby czekac zeby go ptrzac jak dobrze kojarze itd , sprobuje sam to ogarnac,  najpierw odblokować bootloadera nastepnie wgrac roma. 

Opublikowano (edytowane)

@wychu28 masz na forum "kompedium wiedzy" o redmi3. Tam szczegolowo opisane jaki rom na zablokowany bl itd. Wgraj sobie go bo na odblokowanie bl troche zaczekasz, a sam rom 7.1.3.0 jest bardzo dobry jesli chodzi o baterie. :)

Edytowane przez mates21
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...