mrsz Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 19 godzin temu, onken napisał: Panowie, ja polecam coś takiego: http://fd-distribution.pl/ipaky-premium-hybrid-xiaomi-mi5-silver,id5351.html Naprawde ładnie sie prezentuje i super wykonanie Tylko ceny brak Link to comment Share on other sites More sharing options...
onken Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 specjalnie, by komuś reklamy nie robić Ja akurat kupiłem wraz z telefonem, dałem 20 zł dodatkowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmu1994 Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Mógłby mi ktoś polecić, która guma jest najlepsza do mi5? Chodzi mi tylko i wyłącznie o gumowe etui, bo z doświadczenia wiem, że plastik potrafi ładnie porysować tył. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Mógłby mi ktoś polecić, która guma jest najlepsza do mi5? Chodzi mi tylko i wyłącznie o gumowe etui, bo z doświadczenia wiem, że plastik potrafi ładnie porysować tył. Nillkin shield ci nic nie porysuje. To elastyczny miękkawy w dotyku plastik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slashu Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Dnia 3.06.2016 o 16:21, mrsz napisał: Tylko ceny brak Ja za swoją z ipaky dałem 35 zł. Wykonanie naprawdę ładne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 35zl to chyba z przesyłką kurierem? Przecież to kosztuje 3.50$... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frag Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Ja płaciłem 3.19$ nawet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slashu Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Zamawiałem z allegro dlatego taka cena była. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 Czy ktoś ma albo widział/dotykał/testował dedykowany Xiaomi Mi5 Smart Leather Flip Case? Obecnie mam coś podobnego przy starym telefonie i bardzo sobie cenie ten typ etui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staszek96 Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Dnia 27.05.2016 o 11:11, grizzly napisał: Zwyczajnie byłem ciekaw czy tak miało być. w miejscu wycięcia usb krawędź jest ostra. Platik jest bardzo dobrej jakości, przylega idealnie. Podważył mi za to krzywo naklejone szkło hartowane i pękło:P U mnie wygląda to tak, też jest wcięcie i ostrzejsza krawędź w tym miejscu, ale wszędzie indziej jest matowo-aksamitny plasik świetnie spasowany, obły i dobrze leżący w dłoni. Polecam białe etui do białego telefony, wygląda świetnie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Ciekawe czy ma jakiś wpływ na zasięg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staszek96 Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 (edited) Przecież masz to sam możesz sprawdzić i ocenić u mnie raczej nie ma skoro mam 4 kreski Edited June 11, 2016 by Staszek96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Przecież masz to sam możesz sprawdzić i ocenić u mnie raczej nie ma skoro mam 4 kreski Boję się że wyłamię Link to comment Share on other sites More sharing options...
boobass84 Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Miałem w Oneplus One taki oryginalny i też byłem bardzo zadowolony, przyzwyczajenie wzięło górę i kupiłem do Mi5 taki sam typ. Dla mnie super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 W innym temacie ktoś pokazywał zwłoki mi4c po upadku z nillkinem. Nie chroni ani dolnej ani górnej krawędzi i pękł tam ekran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boobass84 Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Też to widziałem, na moim czarnym tego tak nie widać. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staszek96 Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 14 godzin temu, Redmi2 napisał: To Twoja fota? Masz takie? Wyglada ochydnie.. Jak można tak oszpecić tel. Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Jeśli uważasz to etui za ohydne to chyba masz wypaczone poczucie estetyki, podobnie jak gramatyki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtbn Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Nie gramatyki tylko ortografii, jeśli już. Faktycznie, jak mydelniczka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boobass84 Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Widać, że zdjęcie jest zrobione w dużym powiększeniu, na żywo nie jest to pewnie tak widoczne. Także nie widzę problemu do spinki. Trochę kultury Panowie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonyBB Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 No bo źle, na białym Mi5 świetnie wygląda ten Nillkin ale czarny a nie biały. Nie chce mi się robić fotek ale jest naprawdę super. Wysłane z MI5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Zgadza się czarny na białym komponuje się bardzo dobrze. Biały pewnie jeszcze zżółknie z czasem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staszek96 Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 4 godziny temu, Redmi2 napisał: Ale kto się spina? Wyraziłem swoją opinie, a najechał na mnie co najmniej jakbym mu krzywdę zrobił. Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Ja zaś wyraziłem opinię o twojej wyrażonej opinii. No i nie wiem kto tu na kogo naskoczył tekstem "jak można tak oszpecić telefon". Case ma uchwyt analogiczny jak stosowany we flip coverach. Wszystko jest spasowane i ładnie wyprofilowane, a czarny różni się od białego tylko kolorem, więc jak coś ma tu być mydelniczką to kolor nie ma znaczenia i czarny też jest "mydelniczką". Te zdjęcia "upiększone w photoshopie" oddają rzeczywistość - to na żywo nie wygląda inaczej, tylko może mieć inny balans i nasycenie bieli. Mnie się bardzo podoba (nikt kto widział na żywo nie krytykował) i odwrotnie uważam, że czarny pasuje bardziej do czarnego - po co kupować biały telefon i okrywać go czarnym etui? Ze wstydu? ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
boobass84 Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Dodam od siebie jeszcze jedno. W Oneplus te plastikowe uchwyty, które trzymają telefon w coverze były przeźroczyste i to było najlepsze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymix Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Czy dla wersji Pro warto inwestować w obudowę czy lepiej kupić tylko folię/szkło na ekran ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 @Szymix Jeśli w Twoich rękach telefon ma skłonności do wypadania, to tak, koniecznie musisz kupić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil996 Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 Dziwię się że jeszcze tego nikt nie wymienił: http://s.aliexpress.com/JFNniymQ Wg mnie i kilku znajomych świetny bumper. Ewidentnie najlepszy ze wszystkich jakie mialem w telefonach. Idealnie spasowany, bardzo cienki, estetyczny, dobrze chroni i jest jakby delikatnie gumowaty w dotyku co powoduje pewny chwyt telefonu. Maly minusik: troszke lapie slady palców. Polecam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
art12 Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 @kamil996 Wrzucisz zdjęcie real photo na telefonie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
art12 Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 (edited) Kupiłem coś takiego: http://www.aliexpress.com/item/Soft-clear-cover-case-For-Xiaomi-Mi-5-Original-Nillkin-Nature-TPU-case-for-xiaomi-mi5/32639130857.html?spm=2114.13010608.0.129.OFRYDT Polecam! Jest super, idealnie przylega do telefonu, ma antypoślizgowe boki, telefon pewnie leży w ręku. Nie pogrubia. Zdecydowanie dobry zakup. E: Widzę, że podrożało. Ja kupowałem za 5.60$. Edited June 30, 2016 by art12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kupiec1985 Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Skoro zwykłą przyssawką można ściągnąć plecki z MI5 to może ktoś z Was zmieniał je na takie coś w tym stylu http://www.aliexpress.com/item/New-Replace-Battery-Back-Cover-case-for-xiaomi-mi5-mi-5-M5-Luxury-Wood-grain-Plastic/32681248754.html?spm=2114.10010108.0.197.6i5Irr&scm=1007.12908.37901.0&pvid=ed219f9a-e8e3-42a7-b824-77508048faca&tpp=1 ja zamówiłem dopiero dziś tak ze trochę to potrwa nim będę mógł się podzielić opinią Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Nie przesadzałbym z tą zwykłą przyssawką. Moja zwykła przyssawka sobie nie poradziła. Do mnie idzie ale matowy czarny, którego nie będę zakładał bo już podpasiła mi folia ze wzorkiem carbon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kupiec_1985 Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Mi podpisywała każda z tych co chińczyk do rzucają jako gift z kompletem otwieraczy jak i pseudo wkrętaków jaka tą folie masz?? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Tutaj folia To ja szczęścia nie miałem do przyssawki, ale miałem trochę inną niż z tą gratisów. Poszła do kosza skoro i tak nie dawała rady. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suprboar Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Macie jakieś doświadczenia z poniższym casem ? Czy jest to naprawdę tak cienkie jak mówią ? https://ibuygou.com/p-xiaomi-mi5-ultra-thin-transparent-protective-case-7344.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
art12 Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 @Suprboar Wygląda jak Nillkin, które wkleiłem kilka postów wyżej. I raczej przy tamtej wersji bym się skłaniał. Tak, jest tak cienkie, nie pogubia i idealnie leży w dłoni. Tapatalking Swiftem z Xiaomi Mi5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suprboar Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Dzięki, a wiadomo gdzie można dostać to w Polsce? Nie chcę czekać miesiąc na darmową przesyłkę z Chin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts