maternus2 Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Witam kolegow mam pytanie nie wiem co sie stało ,telefon szuka sygnału gps około 5 min np w navi igo wczesniej jak kupiłem telefon sygnał był bardzo szybko.Czy jest mozliwe ze jak zaczełem zmienac romy z Miui na CyanogenMod cos sie stało Dziekuje za info
ZduneX25 Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
d3tr0 Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Miflashem postaw system od nowa i powinno grać. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
raideri Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Nie wiem czy chińczyk który składał mojego note 2 miał lepszy dzień,ale to najlepszy telefon pod względem łapania fixa jaki miałem,jeżeli chodzi i ścieżkę też nie jest źle, Na każdym romie miui pl ,od kilku miesięcy jest bardzo ok.
galakty Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 3 godziny temu, d3tr0 napisał: Miflashem postaw system od nowa i powinno grać. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Eeeee.. Po prostu CM'y są śmieciowe obecnie .. Nie potrzeba Miflash, tylko wgrać MIUI albo inną wersję CM/AOSP. Jest ich tyle, że w każdej coś niedomaga.
Rekomendowane odpowiedzi