superbart Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Witam. Czy ktoś jeszcze posiada taki problem, że podczas ładowania telefonu dotyk działa bardzo źle ? Mam wtedy kłopot z odblokowaniem telefonu i zrobieniem czegokolwiek. Do tego sporadycznie podczas normalnego użytkowania ( bez podłączonej ładowarki ) zdarza się, że dotyk również jest źle odczytywany. Wygląda to tak jakby był zbyt czuły i zamiast przesunąć jakąś listę następuje wkliknięcie w daną pozycję. Po aktualizacji softu z 7.1.2.0 do 7.1.3.0 dzieje się to rzadziej ale jednak się zdarza. W związku z tym zastanawiam się czy tylko mój Redmi 3 cierpi na taką przypadłość i czy to będzie problem sprzętowy czy software ? Pozdrawiam.
AdBloczek Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Niestety u siebie też to czasami zauważam.
zielonyBB Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Ja też mogę potwierdzić. Jest taki efekt na Redmi 2 mojego dziecka. Zmiana ładowarki i kabla nie przynosi efektu a niektórzy twierdzą że to zakłócenia z ładowarki właśnie. Tapnięte z MI4 W
superbart Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Opublikowano 3 Marca 2016 Jeżeli to może być od ładowarki to spróbuję innej przy następnym ładowaniu i zobaczę czy coś się zmieni.
Pepso94 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Ja u siebie w Redmi 3 takiego problemu nie zauważyłem, dotyk działa jak należy. Wersja softu 7.1.2.0
Drobnoustrój Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Mam co prawda redmi 1, ale mam identyczne objawy gdy go podłączam do innej ładowarki niż originalna. Wysłane z mojego 2013023 przy użyciu Tapatalka
Eragon Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Ładuję oryginalną z przejściówką od Goldiego i dzisiaj niestety też to zauważyłem... ;( Mały ale irytujący problem.
FromWP Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Sprawdziłem z ciekawości przed chwilą, dotyk działa normalnie, niezależnie od ładowarki na 7.2.4
Nezumi Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Mi4 i Redmi2(1GB) na ładowarkach od XFS oraz Xiaomi, 0 problemu z dotykiem, wszystko śmiga jak należy.
Apap Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Też to właśnie zauważyłem... ROM xiaomi.eu działa podczas ładowania jak przy pierwszym uruchomieniu... Myślałem że to zimne palce lub mokre ale nie to tak ma podczas ładowania...
Rekomendowane odpowiedzi