Dyskusja ogólna
10 tematów w tym forum
-
- 6 obserwujących
- 280 odpowiedzi
- 55,6 tys. wyświetleń
W tym miejscu rozmawiamy na temat smartfonów POCO X6 5G i POCO X6 Pro 5G. Dzielimy się ogólnymi wrażeniami i pytaniami niewymagającymi tworzenia osobnego wątku. https://miuipolska.pl/premiera-poco-x6-pro-poco-x6-i-poco-m6-pro/
Ostatnia odpowiedź: Tompson, 18 godzin temu -
-
- 6 odpowiedzi
- 905 wyświetleń
W aplikacji systemowej Zegar miałem od początku czerwoną kropkę.Walczyłem z nią i nie dała się usunąć (powiadomienia itp.) Wpadłem na pomysł aby tę aplikację odinstalować i ponownie zainstalować. Niestety nie mogę jej znaleźć w Sklepie Play -zegar Xiaomi to co innego a ta była bardzo przejrzysta i się przyzwyczaiłem (miała alarmy, czas atomowy, stoper i minutnik). może ktoś wie gdzie jej szukać?
Ostatnia odpowiedź: kozseb, 5 Października 2025 -
- 1 obserwujący
- 1 odpowiedź
- 152 wyświetleń
Mam pytanie czy to normalne?
Ostatnia odpowiedź: FromWP, 30 Września 2025 -
- 3 obserwujących
- 29 odpowiedzi
- 737 wyświetleń
Telefon od jakiegoś czasu zaczął sam się aktywować w kieszeni. Albo sam dzwoni do kogoś. Innym razem włącza się aparat i robi zdjęcia. Co chodzi?
Ostatnia odpowiedź: Marrik, 18 Sierpnia 2025 -
- 2 obserwujących
- 2 odpowiedzi
- 477 wyświetleń
Witam posiadam od kilku dni Poco X6 Pro 5g Telefon szybko ładuje się w oryginalnym zestawie w trybie super szybkie ładowanie ,czy można zmienić jakoś opcje ładowania w ustawieniach aby wydłużyć okres baterii czy po prostu domyślna ładowarka+kabel wspiera to super szybkie ładowanie i nie można zmienić ?
Ostatnia odpowiedź: BlacK MagiC, 15 Sierpnia 2025 -
- 1 obserwujący
- 1 odpowiedź
- 255 wyświetleń
Dobry po aktualizacji mojego telefonu brakuje funkcji takich jak tapet hyper ai I innych to jakiś błąd? Wersja to 2.0.2.0
Ostatnia odpowiedź: AdamChrystianin, 9 Sierpnia 2025 -
- 1 obserwujący
- 4 odpowiedzi
- 1,9 tys. wyświetleń
Witam, czy macie już może aktualizację do Android 15/Hyper Os 2? w moim poco X6 Pro nie jest dostępna, a znalazłem informację, że aktualizacja wyszła już w grudniu. Czym może to być spowodowane?
Ostatnia odpowiedź: AdamChrystianin, 9 Sierpnia 2025 -
- 1 obserwujący
- 3 odpowiedzi
- 286 wyświetleń
Witam,szukam we wszystkich krajach i nigdzie nie ma aktualizacji do Hyper 2.0.Wpisałem w wyszukiwarkę 1.0.17.0.UNRMIXM i nigdzie nie ma UNRMIX.Czy to jakiś trefny system?Telefon z Ali.Pomocy!
Ostatnia odpowiedź: slawek0211, 1 Marca 2025 -
Jak szybko odblokować bootloadera?
przez Gość- 1 odpowiedź
- 331 wyświetleń
Witam, szanowni użytkownicy, potrzebuję szybko odblokować bootloadera w celu wgrania tajwańskiego roomu aby odblkować funkcję nagrywania rozmów telefonicznych. Czy jest ktoś w stanie mi pomóc jak to zrobić? Chodzi mi o to żeby nie czekać 30 dni od utworzenia konta i jakimś cudem zdążyć złożyć wniosek o odblokowanie? Ewentualnie jak w inny sposób uzyskać możliwość nagrywania rozmów telefonicznych? Telefon to POCO X6 PRO 5G wraz z systemem XIAOMI HyperOS 1.0.7.0. UNLEUXM. Proszę o pomoc.
Ostatnia odpowiedź: Netoper, 19 Lutego 2025 -
Brak plików Raw
przez Korben5- 1 odpowiedź
- 293 wyświetleń
Witam serdecznie, Mam pytanie do użytkowników Poco X6 Pro, czy w aplikacji do robienia zdjęć jest ustawienie plików RAW? W zakładce Pro nie w czym może być problem? Pozdrawiam
Ostatnia odpowiedź: Netoper, 5 Października 2024