Redmi Note 9S / 9 Pro
Octa-core (2x2.3 GHz Kryo 465 Gold & 6x1.8 GHz Kryo 465 Silver) / Adreno 618 / 64GB z 4GB RAM, 128GB z 6GB RAM / IPS 1080p 6.67"
Subforums
-
- 735
- 442
- 1.4k
- 29
- Szkło ochronne / folia
- By Guest,
-
Aplikacje (14,974 visits to this link)
6 topics in this forum
-
- 1 follower
- 1 reply
- 332 views
Witam, poszukuję porady odnośnie mojego telefonu XIAOMI NOTE 9 PRO. Problem polega na tym że wyłączył się po naładowaniu do 100% baterii i już si nie włączył. Po odłączeniu go od ładowarki zauważyłem, że dół telefonu był bardzo ciepły. Po przeczytaniu kilku tematów o telefonach zakupiłem nową baterię ale to nic nie pomogło. Co może być jeszcze problemem?
Last reply by Master, -
-
- 3 replies
- 1.3k views
Jak wykonać aktualizację do nowego MIUI12 i Android 11. Nie mam wgranego recovery ani roota. Jak mogę to zrobić bez uwalenia telefonu. możliwe że mam zablokowany bootloader. proszę o pomoc.
Last reply by richi9, -
- 0 replies
- 256 views
Witam. Koledzy wzwiazku z tym iż mój pies zasmakował się w kablu to szukam nowego. Internet jest pełen tych kabli ale z reguły mało który ładuje jak należy tzn z mocą 27Watt. I tu pytanie czy wasze ładowarki ładują z pełną mocą i woltarzem 9V ??? I drugie jaki kabel polecacie by był pewny i lądował pełną mocą
Last reply by richi9, -
- 0 replies
- 300 views
Witam! Dodałem indywidualny sygnał dzwonka(próbowałem w formacie ogg i mp3) który zapisałem w folderze Rightone (próbowałem też w innych folderach) istniejącym na dysku telefonu. Przypisałem go do kontaktu, ale kiedy ta osoba dzwoni telefon wydaje dziwne pojedyncze dźwięki. Wcześniej miałem sygnały na osobnej karcie i było ok.
Last reply by czarkowsky, -
- 0 replies
- 560 views
Cześć, mam pytanie takie jak w temacie. Chciałbym zainstalować Arrow OS, a na ten telefon jest on dostępny (chyba nazwa kodowa wszystkich Note 9 to miatoll. Ma ktoś jakiś poradnik tekstowy czy coś w tym stylu? Bo cały proces wydaje mi się skomplikowany a TWRP na ten telefon nie ma. Chciałbym zmienić bo MIUI gdy telefon ma 6GB RAM nie potrafi uciągnąć 3 aplikacji.
Last reply by SmietankowySos, -
- 16 replies
- 1.1k views
Część, mam Redmi note 9 pro, wersja EU, kupiony bez abonamentu w autoryzowanym sklepie. Obecnie mam na nim Androida 10, MIUI Global 12.0.4 / QJZEUXM. Poprawki bezpieczenstwa z 03.2021 :/ i brak dostępnych OTA 😕 Na https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1900378 dostępna jest 12.5.4, ale przy próbie instalacji recovery dostaje, że "nie można flashowac tego stabilnego ROM". Można go w jakiś prosty sposób zaktualizować do nowszej wersji? Ma ktoś podobny problem? Dzięki za pomoc.
Last reply by Adam Błażejewski,