Akcesoria
4 topics in this forum
-
- 4 replies
- 747 views
Witam. Posiadam xiaomi redmi note 9 pro. Podczas mojej nieobecności w domu pies zniszczył kabel ładowania. Chce kupić nowy najlepiej oryginał, lecz przeszukał allegro i inne strony. Oznaczenie kabla jakie było na spince po wyjęciu z opakowania: L63312001Y06436225 z pomarańczowymi środkami wtyczek. A może polecicie inne kable, aby zachować charge turbo?
Last reply by richi9, -
-
- 0 replies
- 435 views
Witam czy mógłby ktoś podać model ładowarki samochodowej obsługującej Mi charge turbo do redmi note 9 pro. Obecnie znalazłem tylko ładowarki z szybkim ładowaniem 18-20Watt maksymalnie
Last reply by Mac321, -
- 0 replies
- 575 views
Witam, planuje kupić jakiś gimbal do xiaomi redmi note 9 pro, przeglądałem jakieś na aliexpres ale one nie są kompatybilne z tym modelem. Polecicie mi coś dobrego w niedużej kasie? Użytkowany będzie sporadycznie.
Last reply by dober, -
- 1 follower
- 13 replies
- 1.8k views
Mocolo TG za małe i jeszcze ramka zżera wyświetlacz. Wozinsky to samo, małe i ramka mocno nachodzi na wyświetlacz. Nillkin 3D XD CP+ MAX dużo lepiej ale też nie idealnie. Ktoś sprawdzał Screen Pro+ z ramką lub Nillkin Amazing H klasyczne bez ramki czy Hofi? Są jakieś oversize żeby ładnie zalewało się z etui Spigen Rugged?
Last reply by gello1,