Cena taka,bo chce kupić telefon z polski z allegro od zaufanych sprzedawców.
Co byście polecili.
Mam obecnie Mi3, i już mi się trochę znudził, wymieniałem w nim chyba ze 3 razy obudowę.
Do tego dochodzą jeszcze problemy z jakością rozmów.
Zależy mi na:
-szybkości i płynności działania,
-płynnym działaniu nowszych gier 3d,
-dobrym, porządnym wykonaniu, musi to być mocny telefon, nie taki pękający jak mi3,
-LTE,
-żeby bez problemu pasowały i były dostępne do niego akcesoria w stylu etui(np. imak, nillkin lub silikonowe), szkła hartowane,
-chyba raczej wolałbym coś większego niż MI3, aczkolwiem mi4c kusi parametrami,
-dobrej i czystej jakosci rozmów,
-dobrze trzymająca bateria,
Co byście wybrali z tych modeli:
-Xiaomi Note,
-Xiaomi redmi note 3 prime,
-Xiaomi mi4c Prime,
...a może zupełnie coś innego np. LetV x500 lub x600, jakies meizu, albo w ogóle coś dostępnego normalnie w Polsce w stylu LG G3 lub Galaxy S5, Huawei, Nexus ?
Bardzo mi zależy na jakości wykonania i wytrzymałości materiałów...mi3 niestety mnie zawiódł pod tym względem po całej linii...Jeżeli chodzi o resztę wymagań, jestem z niego w sumie zadowolony.
Question
lg4xhd
Cena taka,bo chce kupić telefon z polski z allegro od zaufanych sprzedawców.
Co byście polecili.
Mam obecnie Mi3, i już mi się trochę znudził, wymieniałem w nim chyba ze 3 razy obudowę.
Do tego dochodzą jeszcze problemy z jakością rozmów.
Zależy mi na:
-szybkości i płynności działania,
-płynnym działaniu nowszych gier 3d,
-dobrym, porządnym wykonaniu, musi to być mocny telefon, nie taki pękający jak mi3,
-LTE,
-żeby bez problemu pasowały i były dostępne do niego akcesoria w stylu etui(np. imak, nillkin lub silikonowe), szkła hartowane,
-chyba raczej wolałbym coś większego niż MI3, aczkolwiem mi4c kusi parametrami,
-dobrej i czystej jakosci rozmów,
-dobrze trzymająca bateria,
Co byście wybrali z tych modeli:
-Xiaomi Note,
-Xiaomi redmi note 3 prime,
-Xiaomi mi4c Prime,
Edited by lg4xhd...a może zupełnie coś innego np. LetV x500 lub x600, jakies meizu, albo w ogóle coś dostępnego normalnie w Polsce w stylu LG G3 lub Galaxy S5, Huawei, Nexus ?
Bardzo mi zależy na jakości wykonania i wytrzymałości materiałów...mi3 niestety mnie zawiódł pod tym względem po całej linii...Jeżeli chodzi o resztę wymagań, jestem z niego w sumie zadowolony.
Co wy byście wybrali albo polecili ?
27 answers to this question
Recommended Posts