Czorny84 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Witam, kupilem nowy telefon już z polskim miui 7 i chciałem dokonać aktualizacji z pliku ZIP. Plik wrzucilem do pamięci telefonu jak w instrukcji. Aktualizacja rusza telefon się wyłącza ale wywala blad. Nie chce utracić gwarancji ale chciałbym wgrac aktualizację - jak to mogę zrobic? Obecnie mam zainstalowane oprogramowanie MIUI 7 by xaomi.eu 5.10.16. Proszę o pomoc...
ZduneX25 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zapewne ten sam, który nam już dawno obrzydł, ale po co szukać jak można dopisać nowy temat: http://miuipolska.pl/forum/topic/8242-miui-51225/?do=findComment&comment=109693
Czorny84 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2015 No niestety to nie do końca jest odpowiedź na mój problem... Pytałem czy utrace gwarancję instalując inaczej niż przez aktualizację z zip. Ale dziękuje za link bo widzę że ostatnia aktualizacja jest niedopracowana... Czyli lepiej ją odpuscic. Czyli czeka mnie większa ingerencja w oprogramowanie aby działały aktualizację z pliku ZIP?
Acid Opublikowano 25 Grudnia 2015 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Wiesz ale ten telefon jaki masz tak naprawdę nie posiada oprogramowania w języku polskim. To sprzedawca instaluje rom z językiem. I jak to ma do gwarancji skoro nie ma jej od Xiaomi? Jedyną gwarancję zapewnia sprzedawca. A on się nie przejmuje co instalujesz i jak bo nie jest wydawcą oprogramowania. Wysłano z MI Note
Rekomendowane odpowiedzi