Romullus Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Witam, Wydaje mi się że wszystko przeczytałem i zrozumiałem jak należy ale ni jak nie mogę wykonać update. Wersja MIUI 5.8.6 - fon kupiony u znanego tu Polskiego sprzedawcy. Liczyłem że jak ściągnę odpowiednią aktualizcję do głównego katalogu potem 3 kropki wskazanie zip. i powinno lecieć. ? Ale niestety wybieram zip telefon chwile "myśli" wyskakuje "mi" i jest restart fona. Może ktoś z mądrych mnie uświadomi bo uwalić fona bym nie chciał, co teraz ? Wipe ? I jeszcze raz próbować ? Pozdrawiam.
ZduneX25 Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 http://miuipolska.pl/instalacja-miui-mi-note-promi4i/
Romullus Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Opublikowano 24 Listopada 2015 Ok czyli pomimo tego ze mam MIUI w tej wersji musze przejść całą procedurę od nowa ?
Poohacz79 Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 Chyba masz telefon od tego samego samego sprzedawcy od którego ja miałem. MIUI Polska zainstalowane w najnowszej wersji a TWRP brak. Pobierz Flashify, zainstaluj go (daj mu Roota) a potem wrzuć plik twpr.img przy pomocy Flashify. Wtedy będziesz mógł normalnie wrzucać nowe aktualizacje.
Romullus Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) ok chyba zakminiłem mam nadzieje że za chwilę zobaczę działający telefon już z tak parę łądnych minut progress bar wisi w końcowej fazie Edytowane 25 Listopada 2015 przez Romullus
Rekomendowane odpowiedzi