Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od piątku jestem posiadaczką Redmi Note LTE. Telefon działa elegancko, wszystko pięknie, ładnie, tylko nurtuje mnie jeden mankament. Dostępna pamięć wewnętrzna to zaledwie 4,42GB z 16, nic jeszcze nie jest na nim zainstalowane, od samego początku pokazuje taką wielkość. Czy ktoś może mi powiedzieć o co chodzi?

Opublikowano
4 godziny temu, Ewelina napisał:

Witam

Od piątku jestem posiadaczką Redmi Note LTE. Telefon działa elegancko, wszystko pięknie, ładnie, tylko nurtuje mnie jeden mankament. Dostępna pamięć wewnętrzna to zaledwie 4,42GB z 16, nic jeszcze nie jest na nim zainstalowane, od samego początku pokazuje taką wielkość. Czy ktoś może mi powiedzieć o co chodzi?

Jeśli masz 4,42GB to mi na wersje 16 GB nie wygląda raczej na 8GB. W moim przypadku mam 4,74GB z tego wolnego 2,68GB i mam właśnie wersje 8GB. Pozostała część jest niedostępna przeznaczona na system.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

zrób kopie zapasową i zrób wipe wszystkiego i wgraj od nowa system

Pytanie czy masz TWRP Recovery czy MiRecovery ?

Moge pomóc odnośnie tego problemu, pisz na pw

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)
Dnia 16.11.2015 o 10:41, Ewelina napisał:

Witam

Mi to jednak wygląda na wersję 8GB. Sam taką mam i własnie coś w okolicach 4,4GB to była największa ilosć wolnej pamięci, jaką widziałem w tym telefonie, gdy był nowiutki. Teraz jak mam 1GB to się cieszę :)

(właściwie to nie wiedziałem, że ten model w ogóle występował w wersji 16GB, może to jakaś ściema?)

Edytowane przez latet
Opublikowano
Mi to jednak wygląda na wersję 8GB. Sam taką mam i własnie coś w okolicach 4,4GB to była największa ilosć wolnej pamięci, jaką widziałem w tym telefonie, gdy był nowiutki. Teraz jak mam 1GB to się cieszę

(właściwie to nie wiedziałem, że ten model w ogóle występował w wersji 16GB, może to jakaś ściema?)

Lte dual sim (1s) był w wersji 1/8 i 2/16

Wysłane z mojego Redmi Note 3 Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
6 godzin temu, m4ci3k_sz napisał:

Lte dual sim (1s) był w wersji 1/8 i 2/16

No tak, ale jesteśmy w dziale Redmi Note LTE, a nie 1s (on ma swój dział), a po drugie autorka wątku nie pisała, że ma 1S, tylko Redmi Note LTE ...

Opublikowano
No tak, ale jesteśmy w dziale Redmi Note LTE, a nie 1s (on ma swój dział), a po drugie autorka wątku nie pisała, że ma 1S, tylko Redmi Note LTE ...

Dla mnie to nic nowego że ludzie mylą działy. Ale napisała później że ma dual sim

Opublikowano
2 godziny temu, m4ci3k_sz napisał:

Dla mnie to nic nowego że ludzie mylą działy. Ale napisała później że ma dual sim

Szkoda, że moderatorzy śpią i nie przenieśli wątku do właściwego działu.

• Like 1
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...