Jump to content

Dostępna pamięć wewnętrzna 4,42 GB na Redmi Note LTE

Ewelina

Recommended Posts

Witam

Od piątku jestem posiadaczką Redmi Note LTE. Telefon działa elegancko, wszystko pięknie, ładnie, tylko nurtuje mnie jeden mankament. Dostępna pamięć wewnętrzna to zaledwie 4,42GB z 16, nic jeszcze nie jest na nim zainstalowane, od samego początku pokazuje taką wielkość. Czy ktoś może mi powiedzieć o co chodzi?

4 godziny temu, Ewelina napisał:

Witam

Od piątku jestem posiadaczką Redmi Note LTE. Telefon działa elegancko, wszystko pięknie, ładnie, tylko nurtuje mnie jeden mankament. Dostępna pamięć wewnętrzna to zaledwie 4,42GB z 16, nic jeszcze nie jest na nim zainstalowane, od samego początku pokazuje taką wielkość. Czy ktoś może mi powiedzieć o co chodzi?

Jeśli masz 4,42GB to mi na wersje 16 GB nie wygląda raczej na 8GB. W moim przypadku mam 4,74GB z tego wolnego 2,68GB i mam właśnie wersje 8GB. Pozostała część jest niedostępna przeznaczona na system.

• 6 months later...
  • 1 month later...
Dnia 16.11.2015 o 10:41, Ewelina napisał:

Witam

Mi to jednak wygląda na wersję 8GB. Sam taką mam i własnie coś w okolicach 4,4GB to była największa ilosć wolnej pamięci, jaką widziałem w tym telefonie, gdy był nowiutki. Teraz jak mam 1GB to się cieszę :)

(właściwie to nie wiedziałem, że ten model w ogóle występował w wersji 16GB, może to jakaś ściema?)

Edited by latet

Mi to jednak wygląda na wersję 8GB. Sam taką mam i własnie coś w okolicach 4,4GB to była największa ilosć wolnej pamięci, jaką widziałem w tym telefonie, gdy był nowiutki. Teraz jak mam 1GB to się cieszę

(właściwie to nie wiedziałem, że ten model w ogóle występował w wersji 16GB, może to jakaś ściema?)

Lte dual sim (1s) był w wersji 1/8 i 2/16

Wysłane z mojego Redmi Note 3 Pro przy użyciu Tapatalka

6 godzin temu, m4ci3k_sz napisał:

Lte dual sim (1s) był w wersji 1/8 i 2/16

No tak, ale jesteśmy w dziale Redmi Note LTE, a nie 1s (on ma swój dział), a po drugie autorka wątku nie pisała, że ma 1S, tylko Redmi Note LTE ...

No tak, ale jesteśmy w dziale Redmi Note LTE, a nie 1s (on ma swój dział), a po drugie autorka wątku nie pisała, że ma 1S, tylko Redmi Note LTE ...

Dla mnie to nic nowego że ludzie mylą działy. Ale napisała później że ma dual sim

2 godziny temu, m4ci3k_sz napisał:

Dla mnie to nic nowego że ludzie mylą działy. Ale napisała później że ma dual sim

Szkoda, że moderatorzy śpią i nie przenieśli wątku do właściwego działu.

• Like 1

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...