Ewelina Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Witam Od piątku jestem posiadaczką Redmi Note LTE. Telefon działa elegancko, wszystko pięknie, ładnie, tylko nurtuje mnie jeden mankament. Dostępna pamięć wewnętrzna to zaledwie 4,42GB z 16, nic jeszcze nie jest na nim zainstalowane, od samego początku pokazuje taką wielkość. Czy ktoś może mi powiedzieć o co chodzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu_ Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Redmi note Lte single sim ma w sumie 8gb z czego część idzie na system itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 4 godziny temu, Ewelina napisał: Witam Od piątku jestem posiadaczką Redmi Note LTE. Telefon działa elegancko, wszystko pięknie, ładnie, tylko nurtuje mnie jeden mankament. Dostępna pamięć wewnętrzna to zaledwie 4,42GB z 16, nic jeszcze nie jest na nim zainstalowane, od samego początku pokazuje taką wielkość. Czy ktoś może mi powiedzieć o co chodzi? Jeśli masz 4,42GB to mi na wersje 16 GB nie wygląda raczej na 8GB. W moim przypadku mam 4,74GB z tego wolnego 2,68GB i mam właśnie wersje 8GB. Pozostała część jest niedostępna przeznaczona na system. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewelina Posted November 16, 2015 Author Share Posted November 16, 2015 To Dual Sim 16 GB, wyraźnie jest napisane "dostępne 4,42 gb, razem 16 gb" Link to comment Share on other sites More sharing options...
fred Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Popraw typ telefonu i na przyszłość używaj pełnej nazwy. Możesz sama lub za czyjąś poradą zrobić sobie kuku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewelina Posted November 16, 2015 Author Share Posted November 16, 2015 (edited) Dokładnie tak to wygląda jedynie po zainstalowaniu gmaila Edited November 16, 2015 by Ewelina Link to comment Share on other sites More sharing options...
pdpiotrek2 Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 zrób kopie zapasową i zrób wipe wszystkiego i wgraj od nowa system Pytanie czy masz TWRP Recovery czy MiRecovery ? Moge pomóc odnośnie tego problemu, pisz na pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 (edited) Dnia 16.11.2015 o 10:41, Ewelina napisał: Witam Od piątku jestem posiadaczką Redmi Note LTE. Telefon działa elegancko, wszystko pięknie, ładnie, tylko nurtuje mnie jeden mankament. Dostępna pamięć wewnętrzna to zaledwie 4,42GB z 16, nic jeszcze nie jest na nim zainstalowane, od samego początku pokazuje taką wielkość. Czy ktoś może mi powiedzieć o co chodzi? Mi to jednak wygląda na wersję 8GB. Sam taką mam i własnie coś w okolicach 4,4GB to była największa ilosć wolnej pamięci, jaką widziałem w tym telefonie, gdy był nowiutki. Teraz jak mam 1GB to się cieszę (właściwie to nie wiedziałem, że ten model w ogóle występował w wersji 16GB, może to jakaś ściema?) Edited July 2, 2016 by latet Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Mi to jednak wygląda na wersję 8GB. Sam taką mam i własnie coś w okolicach 4,4GB to była największa ilosć wolnej pamięci, jaką widziałem w tym telefonie, gdy był nowiutki. Teraz jak mam 1GB to się cieszę (właściwie to nie wiedziałem, że ten model w ogóle występował w wersji 16GB, może to jakaś ściema?) Lte dual sim (1s) był w wersji 1/8 i 2/16 Wysłane z mojego Redmi Note 3 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 6 godzin temu, m4ci3k_sz napisał: Lte dual sim (1s) był w wersji 1/8 i 2/16 No tak, ale jesteśmy w dziale Redmi Note LTE, a nie 1s (on ma swój dział), a po drugie autorka wątku nie pisała, że ma 1S, tylko Redmi Note LTE ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 No tak, ale jesteśmy w dziale Redmi Note LTE, a nie 1s (on ma swój dział), a po drugie autorka wątku nie pisała, że ma 1S, tylko Redmi Note LTE ... Dla mnie to nic nowego że ludzie mylą działy. Ale napisała później że ma dual sim Wysłane z mojego Redmi Note 3 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 2 godziny temu, m4ci3k_sz napisał: Dla mnie to nic nowego że ludzie mylą działy. Ale napisała później że ma dual sim Wysłane z mojego Redmi Note 3 Pro przy użyciu Tapatalka Szkoda, że moderatorzy śpią i nie przenieśli wątku do właściwego działu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts