Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Mam pytanie czy to normalne że coś tam brzdęka w środku wersja 32GB? Gdy się potrząsa telefonem w ręce nic nie słychać, ale np gdy się go odłoży na twardy stół lub lekko puknie palcem  w górną część pleców telefonu to słychać takie brzdękanie jakby coś w środku goniło, drgało u góry. Czy macie podobną sytuację? W trakcie rozmowy przy głośno ustawionej słuchawce wydaje się jakby głośniczek trzeszczał ale to chyba rezonansuje to coś w środku. Proszę niech ktoś stuknie palcem w tył obudowy swojego fona i da znać czy macie coś podobnego?

Edytowane przez Eryk
Opublikowano (edytowane)

Moim zdaniem to drgają przyciski. Mam tak samo i się tym nie przejmuje.

34 minuty temu, Eryk napisał:

W trakcie rozmowy przy głośno ustawionej słuchawce wydaje się jakby głośniczek trzeszczał

Tego to nie uświadczyłem.

Edytowane przez advcron
Opublikowano

U mnie to samo wystarczy trzymajac w reku stuknac w telefon i slychac takie grzechotanie lekkie. Tez sie nad tym zastanawialem i obstawiam przyciski. Nie ma sie czym przejmowac.

Opublikowano (edytowane)

Też tak mam i balem się że coś jest nie tak. Ale sprawdziłem dokładnie telefon - wszystko działa więc chyba nie ma się co przejmować.

Edytowane przez 00gonzo
Opublikowano (edytowane)

Przyciski też tak myślałem ale to raczej nie to, bo jak je lekko dociskam palcami i stukne to też to samo brzdęka. Być może optyka aparatu........... Ale widzę że więcej osób tak ma więc to chyba normalne. Dzięki za pomoc ;)

Edytowane przez Eryk
Opublikowano (edytowane)

To aparat tak goni (przypuszczam, że to część mechaniczna odpowiedzialna za ustawiania ostrości AF) . Po lekkim stuknięciu obok opuszkiem palca słychać najlepiej. Ale raczej jest to normalne w moim HTC Desire 500 tak samo to goni i nawet dźwięk jest prawie identyczny.

Edytowane przez sinsk
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam to samo !! według mnie to coś w aparacie bo jak go dociskam to znika jakby to brzęczenie ale niestety słychać to tez podczas rozmowy z kimś o basowym głosie wtedy jakby co jakiś wyraz zaczyna brzęczeć też tak macie ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...