Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z wysyłaniem smsów, mam najnowsze miui7  i dwie karty w telefonie, jedna telefoniczna play i druga internet na kartę play. Telefon na początku wysyłał smsy z karty 1 później po aktualizacji którejś zaczął wysyłać z karty 2 (przy opcji odpowiedz a nie nowy sms również) , zamieniłem karty miejscami bo chciałem żeby domyślnie odpowiadał z mojej karty lelefonicznej. Teraz znowu wysyła z karty nr 1, w historii smsów widzę  że niektóre smsy uważa że były wcześniej wysyłane z 1 inne z 2 :( nie rozumiem już o co chodzi, czy można gdzieś przestawić domyślnie z której karty mają wychodzić smsy do wszystkich ??

Opublikowano

Tylko że jak to zmienię wchodząc w smsy z jakimś kontaktem (przestawiam na 2) to w innych smsach w historii dalej jak wejdę widzi raz jedną domyślną karte raz drugą.  Nie ma tak że wszędzie chce wysyłać z karty 2

Opublikowano

to niestety nie u mnie :)  połączenia mam na karcie 2 a czasami wysyła smsy domyślnie z karty 1 ... ale już po wejściu np. w "odpowiedz" na smsa, pokazuje przebieg konwersacji z której była prowadzona ... zastanawiam się czy to nie wina że przywracałem smsy z bakapu z poprzedniego smartfona

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...