Skocz do zawartości

Mi4 z punktu widzenia urzytkownika iPhone 5, pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio zastanawiałem sie nad zakupem Mi4. Jako iż jestem urzytkownikiem iOS i mam iPhone 5, to czy warto wymienić telefon? Czy bedzie odpowiednio działać? Oraz jak z wykonaniem?

Opublikowano

Tak, aby się doczepić to "użytkowników" :D

Wracając do tematu, wszystko zależy od tego czego oczekujesz, dla mnie Mi4 jest idealnym telefonem, solidnie wykonanym, ze świetną nakładką, ale trzeba pamiętać, że MIUI(Android) to nie iOS i tutaj producent softu/sprzętu nie ustawi wszystkiego za Ciebie, sam musisz drążyć i szukać interesujących Cię opcji :D.

Opublikowano

Jakoś wykonania bez zarzutu. Funkcjonalność również bez zastrzeżeń. Miałem kiedyś przez długi czas najpierw 4 potem 4S potem 5 a potem .... MI4 :-) Używam od stycznia 2015 i jak dotąd nie znalazłem niczego co było w IOS w sensie uzytkowym, a nie ma w MIUI. Nie mam żadnych "kompleksów" a wręcz przeciwnie :-)

Bo zapomniałem dopisać. Ilość pokrowców, plecków, szybek, kabli, folii i innych gadżetów również robi wrażenie.

Opublikowano

Możliwe że nigdy. Jest trochę ciekawszych modeli, ale z tego co widzę taka np. nubia z9 jak i cała reszta w ogóle nie ma polskiego w romie, nawet w customach. Ogólnie polecam wybrać telefon pod wymagania, a nie dla marki ;).

Opublikowano

Moje ostatnie pytanko :P Czy aktualizacje ota są dostępne?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

MIUIPolska nie posiada OTA (Zapraszam do Instrukcji Instalacji MIUIPolska), polecam także przeczytać FAQ na stronie MIUIPolska.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 24.10.2015, 20:36:31, Nezumi napisał:

dla mnie Mi4 jest idealnym telefonem

Dnia 18.09.2015, 17:01:18, Nezumi napisał:

U mnie od 2 romów GPS ssie i to bardzo... na GPS test niekiedy przez 20min nie znajduje nic, a wszelkie mapki, navi etc maja dokładność ponad 2km i dość często zrywa GPS... 

Czy to oznacza, że problemy z GPS, o których pisałeś 18.09 były już naprawione, gdy 24.10 pisałeś, że to idealny telefon?

Opublikowano
6 minut temu, latet napisał:

Czy to oznacza, że problemy z GPS, o których pisałeś 18.09 były już naprawione, gdy 24.10 pisałeś, że to idealny telefon?

Yep, problem z GPS dotyczył 20 aktualizacji, bodajże właśnie 5.11.13 i 5.11.5, od 5.11.19 problem z GPS zniknął, nie wiem co było przyczyną, niby nic nie zmieniali, a jednak poprawa jest znaczna.

Przed chwilą, Nezumi napisał:

Yep, problem z GPS dotyczył 20 aktualizacji, bodajże właśnie 5.11.13 i 5.11.5, od 5.11.19 problem z GPS zniknął, nie wiem co było przyczyną, niby nic nie zmieniali, a jednak poprawa jest znaczna.

Poprawka, nie te numerki aktu, na zły miesiąc paczyłem na PC i źle spisałem *.*

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...