Axles Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 59 minut temu, hhunter22 napisał: W motywach kliknij na ludzika No i co dalej? Mogę sobie tam tapetę blokady zmienić czy ekran gdzie są jakieś elementy o których pisałem?
hhunter22 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) no to od tego masz pasek rozwijany, tam włączniki - godziny cichy wibracje. szukałeś wgl coś sam? jeżeli ci to nie odpowiada w google play są od tego aplikacje. ja mam ustawione godziny ciszy tylko na noc a tak sobie przyciskami głośności w dzień ustawiam wg potrzeb... Edytowane 15 Grudnia 2015 przez hhunter22
Axles Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Godziny ciszy idealnie nadają się na noc i właśnie takie coś szukałem, ale z możliwością precyzyjnego ustawienia głośności a nie tylko opcje off/on. W ciągu dnia idzie dziecko spać, nie wyłączę całkowicie dźwięku, ale przydałoby się takie delikatne, ciche. Godzinne zebranie w pracy, wyłączenie dźwięku nie możliwe, ale przyciszenie jak najbardziej przydałoby się. Piszesz o Google Play, używałem programu LAMA (Lokalizacją Aktywowana Mobilna Aplikacja) do profili własnie, ale oczywiście na tym pseudo roocie niewiele działa.
blodziu Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zdarza wam się, że telefon sam się zrestartuje ? Mi kilka razy w ciągu 2 tygodni się przytrafiło na różnych wersjach hermesa.
d3tr0 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 7 minut temu, blodziu napisał: Zdarza wam się, że telefon sam się zrestartuje ? Mi kilka razy w ciągu 2 tygodni się przytrafiło na różnych wersjach hermesa. poczytaj sobie http://miuipolska.pl/forum/topic/6846-telefon-wy%C5%82%C4%85cza-si%C4%99-podczas-spoczynku/
Rekomendowane odpowiedzi